+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Golang Developer - Google Cloud - Kubernetes Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Cloud Solutions Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Functie / Function:

Over de vacature
Wereldwijd zijn er steeds meer websites die last hebben van bots die autonoom taken kunnen uitvoeren met malafide doeleinden (o.a. kopiëren van website data, om online fraude te plegen, in te breken in klantenaccounts, etc.). Dit kan schadelijk zijn voor de bedrijven achter deze websites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bol, CoolBlue, Nu en LinkedIn, maar ook de kleine webshop van de winkel op de hoek.

Vanuit ons kantoor in Den Haag ontwikkelen wij software - op basis van analyse van menselijk gedrag, fingerprinting, kunstmatige intelligentie en machine learning - om bots te detecteren en te stoppen. Voor de ontwikkeling van onze SaaS software zijn wij op zoek naar een Golang developer.

Wie zijn wij:
Wij zijn van origine een detacheringsbureau in de IT, met onder meer een focus op DevOps. Binnen onze organisatie werken wij daarnaast aan de ontwikkeling van onze bot management software (Fairlane). Wij zijn op zoek naar een developer die ons team wil versterken en fulltime kan werken aan ons software product.

Energiek team
Cloud Solutions is een beide-benen-op-de-grond organisatie met een informele werksfeer. Je werkt samen met jonge, gedreven en ambitieuze collega’s. Als talent krijg je alle vrijheid en steun om jezelf te ontwikkelen en bieden wij een open en innovatieve cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We enthousiasmeren elkaar, dagen elkaar uit en houden van mensen die naar voren stappen.

Toffe werkplek
Wij bieden jou een toffe werkplek in Den Haag. Wij zitten in een kantoor met mooie glazen vergaderruimtes, standing desks, goede koffie en dakterras. Je komt te werken in een kantoorpand waar je met collega’s de mogelijkheid hebt om veel te overleggen, gezellig bij elkaar te zitten of juist afzonderlijk in alle stilte. Ook is er een lunchruimte waar je samen met je team op een informele wijze een meeting kan houden of een potje tafelvoetbal speelt.


Wat ga je doen?

Als developer ontwikkel je de applicatie die volledig vanuit scratch is ontwikkeld en is gebaseerd op de nieuwste technieken. Je werkt aan de systemen die bots detecteren tot aan en het opzetten en managen van onze cloud infrastructuur en de bijbehorende data analyse. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen binnen verschillende inhoudelijke disciplines. We pakken graag door en werken in korte snelle sprints. Je houdt nauw contact met de opdrachtgever en communiceert duidelijk over de voortgang en verbeteringen tijdens het proces.



Wat jij komt brengen?

  • Je toont initiatief en durft actie te ondernemen. Je ziet zelf 'the bigger picture' en bent creatief in het bedenken van oplossingen. Ook beschik je over goede communicatieve en sterke analytische vaardigheden;
  • Je bent resultaatgericht en in staat kwaliteit te waarborgen. Onze kracht is samenspel, dus je houdt van teamwork;
  • Je hebt Hbo Informatica, een aanverwante IT opleiding of vergelijkbare werkervaring;
  • Je hebt ervaring hebt met Golang (pré) of je hebt goede aantoonbare werkervaring in Java, PHP, Python of een andere programmeertaal en je vindt het leuk om over te gaan naar Golang;
  • Je vindt het leuk om nieuwe applicaties te bedenken en te ontwikkelen;
  • Je zoekt werk voor minimaal 4 dagen per week;
  • Je hebt kennis van scripting: Bash/Python (pré);
  • Je hebt ervaring met het werken met CI/CD (GCP CloudBuild, AWS CodePipeline/CloudBuild, Jenkins, Bamboo ect..);
  • Je hebt ervaring met de Cloud (pré) en Kubernetes (pré).


Dit krijg je:

Om te beginnen: een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, 30/70% pensioentoeslag en reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je een Macbook Pro of andere laptop naar keuze voor de uitvoering van je werkzaamheden, een persoonlijk ontwikkelbudget en hebben we iedere werkdag een gezamenlijke lunch met het team en organiseren wij toffe teamuitjes.


Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Of wil je nog wat meer weten over onze tools en technieken? Onze manier van werken? Laat dan even een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Gewenst / Desirable:

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in