+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Projectmanager - Consultant Proces & Zorg (junior) Spil IT - Operations Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Projectmanager - Consultant Proces & Zorg; in deze rol ben je echt de spil tussen de operatie en de externe IT professionals. Je stuurt de verschillende externe (ook internationale) technische leveranciers aan, zodat het eindproduct bijdraagt aan vereenvoudiging van administratieve processen/ werkzaamheden. Jij ontvangt de complexe vragen/ uitdagingen van de helpdesk en pakt deze vervolgens op om een structurele oplossing dan wel aanpassing te creëren. In jouw rol als Projectmanager – Consultant Proces & Zorg vertaal je de wensen van de operatie naar veranderingen van processen en aanpassingen van systemen. In deze professionaliseringsfase zal er ook een nieuw zelf ontwikkeld systeem geïmplementeerd worden. Het eerste half jaar zullen jouw activiteiten hierop gericht zijn. Jouw werkzaamheden zijn divers. Je kunt denken aan: briefen van externe leveranciers, trainingen maken en geven (online en live), het testen, proactief feedbackmomenten vanuit de operatie creëren,  etc. Kortom echt een functie waar jij changes realiseert!
 

Gevraagd

Projectmanager – Consultant Proces & Zorg; word jij blij van een spil functie tussen operatie en techniek?
  • Heb jij de wil om te leren en vind je processen en IT die verbeteringen in processen mogelijk maakt, interessant?
  • Heb je een HBO opleiding afgerond (bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica) en kan je niet wachten om te starten in een inhoudelijke startersfunctie binnen een omgeving die in beweging is?
  • Wanneer je jezelf omschrijft, noem jij de woorden: luisterend vermogen, communicatief vaardig in Nederlands, maar ook in Engels, analytisch, nieuwsgierig en gestructureerd.
  • Voel jij je thuis in een warme, hartelijke werkomgeving, waar hard gewerkt wordt aan een gezamenlijk doel: ‘de zorg in Nederland verbeteren!’
Nog steeds enthousiast over deze rol? Reageer direct! Dit is jouw baan.
Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In deze rol werk je in een mensgerichte, maar ook zakelijke werkomgeving waar ‘werkgeluk’ nagestreefd wordt. Er wordt door iedereen hard gewerkt, maar oog voor de mens blijft het allerbelangrijkste. Zij streven naar de beste Zorg in Nederland en hopen met z’n allen daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Je werkt vanuit een mooi, goed bereikbaar kantoorpand in Den Haag met een geweldig uitzicht, of vanuit je thuiswerkplek (40%).  Er wordt een passend salaris geboden van E 2500,-- tot  E 3500,-- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Een sportschool abonnement behoort ook tot de voorwaarden. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid zal je een vast contract aangeboden krijgen, direct bij onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Projectmanager - Consultant Proces & Zorg werk je voor een professionele Zorg organisatie (groot MKB) met ambitieuze groeidoelstellingen. Innovativiteit heeft zij hoog in het vaandel staan! Samen met gerenommeerde leveranciers heeft zij bijvoorbeeld een nieuw, gebruiksvriendelijker product opgezet. De lijnen zijn kort in deze scale-up. Als Projectmanager - Consultant Proces & Zorg bied je veel toegevoegde waarde in de professionaliseringsfase waar de organisatie zich in begeeft. Je werkt vanuit een geweldig kantoorpand in Den Haag, dat ook goed bereikbaar is met OV en auto, of deels vanuit jouw thuiswerkplek. Je werkt in een team van 4 gedreven collega’s, waarbij ieder zijn verantwoordelijkheid neemt en rapporteert direct aan de Digital Directeur. Je kunt echt op elkaar bouwen en vertrouwen! De cultuur van de organisatie laat zich het best omschrijven als betrokken, persoonlijk, ontwikkelgericht, resultaatgericht zonder de mens uit het oog te verliezen, gedreven, ambitieus & altijd streven naar optimaal werkgeluk. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in