+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Data & Business Analyst * Projectmanager * Zorg Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Data & Business Analyst; in jouw rol richt je je op het ontwerpen van bruikbare reports en het doen van analyses. Daarnaast maak je deel uit van verschillende projectteams.
Je maakt zelfstandig de vertaalslag van de wensen van de verschillende stakeholders in de organisatie naar voor iedere gebruiker, bruikbare dashboards & reports. Je maakt zelf de afweging om de bestaande reports geheel te vervangen of vernieuwen. Door de korte lijnen binnen de organisatie is ook de directie en CEO een sparringpartner, waardoor initiatieven direct geïmplementeerd kunnen worden en jouw toegevoegde waarde snel zichtbaar is. Je staat echt aan het ‘roer’ van de organisatie. Daarnaast richt je je op de verschillende projecten. Een speerpunt voor het komende jaar is het ontwikkelen van het nieuwe CRM systeem. Je zal zeker jouw expertise delen met de IT afdeling om samen tot een goed werkend CRM Systeem te komen. Een functie waarbij je in deze professionaliseringsfase veel kunt betekenen!
 

Gevraagd

Data & Business Analyst! Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een organisatie waar je kunt bouwen en waar de CEO jouw gesprekspartner is. De dynamiek, energie en flexibiliteit van een snel groeiend bedrijf past bij je! Je hebt een HBO/ WO diploma en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Natuurlijk ben je analytisch, cijfermatig, maar ook communicatief sterk en heb je een goed luisterend vermogen. Je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en bent een collega waarop je kunt bouwen. Je hebt ervaring met analytische Business Intelligence tools, zoals PowerBi & Tableau. Ook heb je kennis van Python. Bovenal pas je een rol & omgeving waar je impact kunt creëren!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een vaste baan als Data & Business Analyst, waarbij je meehelpt om richting aan de strategie te geven. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Haag Het kantoor is goed bereikbaar per openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. Je hebt veel bewegingsvrijheid om invulling aan je rol te geven. Er wordt een passend salaris geboden van circa E 3.500,- tot E 5.000,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Tevens biedt de organisatie goede secundaire  arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid kan zij goede groeimogelijkheden bieden; zij groeit hard, waardoor er vele mogelijkheden zijn om mee te groeien. Ook staat persoonlijke ontwikkeling centraal, waardoor je alle ruimte krijgt om opleidingen, cursussen en trainingen te volgen.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Data & Business Analyst werk je in een sterk groeiende Zorg organisatie. Zij zit in de professionaliseringsfase, waar aan je in jouw rol een grote bijdrage gaat leveren. Je werkt samen met een senior collega Data & Business Analyst. Er zijn korte lijnen met directie en MT, waardoor je snel kunt schakelen. Ondanks dat de organisatie slechts 50 vaste medewerkers kent, is zij groot van naam en heeft zij ook grote ambities. Zij kijkt graag vooruit; wil groei- en verbeterstappen maken. Je werkt vanuit het mooie hoofdkantoor in Den Haag met geweldig uitzicht! De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als: ‘doen’, commercieel, zorgend, bewegend, ondernemend, hands-on en ‘getting-things-done’.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in