+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Support medewerker Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als support medewerker maak je onderdeel uit van HappyNurse Uitzendbureau in Den Haag en ben jij verantwoordelijk voor een divers pallet aan werkzaamheden. Het ene moment adviseer je een vestigingsmedewerker over de wet- en regelgeving of over het systeem en het andere moment verwerk je een correctie, of werk je mee aan een project. 

Je weet vele vragen te beantwoorden en weet je het zelf niet, dan ga je uitzoeken wie van de collega's het antwoord wel kan geven. Je vindt het namelijk écht leuk om service te verlenen en met een oplossing te komen. Concreet:

  • Ben jij een super user van de diverse systemen, een vraagbaak voor zowel de interne als externe klanten.
  • Neem je eerstelijnsvragen in behandeling ter ondersteuning van de vestigingen. Deze kunnen gaan over bijvoorbeeld de toepassing van de CAO of personeelsregelingen, de werking van systemen of issues aangaande uitzendkrachten.
  • Voer je administratieve handelingen uit in systemen, om de vestigingen te ondersteunen. En soms zijn er projectmatige klussen die met vereende krachten weggewerkt moeten worden.
  • Draag je continu en pro-actief bij aan verbeteringen. Zoals het ontwikkelen en introduceren van nieuwe werkprocessen en het signaleren van trainingsbehoeften bij vestigingen. 


Gevraagd

Je bent een echte pro-actieve doorpakker die positief en servicegericht is ingesteld. Ook ben je doortastend, stressbestendig en sta je stevig in je schoenen. Je werkt planmatig en gestructureerd en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en de wil om te blijven leren.

Je hebt:​​

  • Een hbo diploma.
  • Relevante werkervaring in de uitzendbranche. 
  • Bij voorkeur kennis van de ABU en /of VVT CAO.
  • Ervaring met een verloningspakket, bij voorkeur Easyflex.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
HappyNurse groeit hard en hecht veel waarde aan de ontwikkeling en het welzijn van haar medewerkers. Er is dan ook veel ruimte voor initiatief , persoonlijke groei en er is zeker ook tijd voor gezelligheid. Je komt te werken in een professionele en dynamische omgeving met een prachtig uitzicht over Den Haag. Voor deze functie geldt een prima salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jeantine Zethof 06-36143426 of via  via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bedrijfsomschrijving

HappyNurse is specialist in de flexibele inzet van medewerkers in de zorg. Wij geloven in 'een leven lang HappyNurse'. In iedere fase van je leven kun je als zorg professional bij en via HappyNurse aan je zorg carrière werken.Wij vinden dat de zorg beter kan. Zorgorganisaties helpen wij met de dagelijkse continuïteit in planning en vanuit onze samenwerking op de langere termijn ook in de ontzorging van de strategische personeelsplanning.Het netwerk van HappyNurse is met 28 vestigingen landelijk verspreid en wij zijn trots op alle zorgprofessionals die met en voor ons werken bij Zorgorganisaties door het hele land.Een ambitieuze club met passie voor de zorg.Wij zijn HappyNurse! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in