+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

SALARISADMINISTRATEUR Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

HAPPY JOB
HappyNurse Thuiszorg werkt als thuiszorgorganisatie landelijk in kleinschalige wijkteams die worden geleid door zelfstandige Thuiszorgondernemers. Om onze Thuiszorgondernemers te ontzorgen zijn de medewerkers van de thuiszorgteams in dienst bij HappyNurse Thuiszorg. Voor deze medewerkers verzorgen wij onder andere de salarisadministratie. Het gaat hier om zo'n 300 medewerkers.

In de functie van salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor:
  • Een tijdige, zorgvuldige en efficiënte voorbereiding, uitvoering en controle van de maandelijkse salarisverwerking.
  • Een tijdige en correcte betaalbaarstelling van de salarissen.
  • Een correcte afdracht aan externe organisaties, zoals belastingdienst en UWV conform geldende regelingen en richtlijnen en correcte aansluiting met de financiële administratie. Dit alles conform de administratieve procedures en richtlijnen en in lijn met geldende wet- en regelgeving.
  • De controle van de gegevens binnen de administratie en laat zo nodig fouten en/of onvolledigheden in gegevens corrigeren.
  • De ontwikkeling en beschrijving van administratieve procedures en werkinstructies
  • Het genereren en verstrekken van periodieke en ad hoc rapportages en gegevens van de organisatie naar management en externe partijen.
Ook verwachten wij van de salarisadministrateur dat hij/zij:
  • Gevraagd en ongevraagd advies geeft aan belanghebbenden over (wijzigingen in) fiscale en sociale wet en regelgeving.
  • Doet verbetervoorstellen zodat optimaal ingespeeld kan worden op deze wijzigingen.
  • Knelpunten en kansen signaleert in processen, procedures en/of systemen, doet verbetervoorstellen en zorgt voor implementatie.
  • Een up to date kennis heeft van relevante ontwikkelingen op eigen vakgebied, inclusief wet- en regelgeving.
  • Handelt vragen af van medewerkers op het gebied van verloning en financiële verrekeningen.
Het hoofdkantoor van HappyNurse zit in het WTC in Den Haag.
 

Gevraagd

HAPPY US
De salarisadministrateur die wij zoeken heeft minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je gaat van nature zorgvuldig te werk, daarnaast ben je proactief, resultaat gericht en je bent communicatief vaardig. Je hebt hbo niveau aangevuld met Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en het diploma Vakopleiding Payroll Services (VPS). Kennis van AFAS is een must. In het ideale geval beschik je over kennis van de cao VVT.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
HAPPY YOU
Jij staat bij ons centraal en daarom kun je altijd met ons in overleg om er voor te zorgen dat jij hebt wat je nodig hebt om Happynaar je werk te kunnen gaan.
Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s in een omgeving met veel vrijheid voor initiatieven en persoonlijke groei. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.

Informatie over deze vacature kan verkregen worden bij Merlijn Thunnissen 06-31791070. Indien je interesse hebt in deze vacature, ontvangen we graag jouw cv met korte motivatie. 
Dit kan verstuurd worden naar onze corporate recruiter Merlijn Thunnissen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via de knop solliciteren
 

Bedrijfsomschrijving

HappyNurse is zowel een landelijke uitzendorganisatie als thuiszorginstelling voor verpleegkundig personeel en maakt onderdeel uit van Staffing Associates. Onze zorgondernemers leiden samen met hun teams een uitzendbureau of een lokaal wijkteam. Ze werken vanuit intrinsieke motivatie en passie voor de zorg, plezier om anderen verder te helpen (aan zorg, een baan, aan talent) en zijn gedreven om vanuit persoonlijk contact de dienstverlening te laten groeien.  Onze 'Nurses' zijn (gespecialiseerd) verpleegkundigen en verzorgenden (IG). Wij geloven dat zorg beter kàn en móet. Onze missie is dan ook: Happy Nurse, Happy Patiënt. Rond dit uitgangspunt bouwen we met passie en toewijding aan het werkgeluk van onze medewerkers met ons groeiende netwerk van lokale HappyNurse Wijkteams en Uitzendbureaus en de landelijke HappyNurse serviceorganisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in