+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

HR Proces & Support Professional met Zorg – Hart Uitzendbureau (32 - 40 u.) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

HR Proces & Support Professional; de baan waarbij je echt verschil maakt! Samen met jouw collega HR Proces & Support Professional vorm je een team en zorgen jullie voor het optimaal verlopen van de administratieve processen en communicatie naar de operatie. Om je werk goed te kunnen doen, heb je regelmatig contact met andere afdelingen, denk aan: compliance, legal, salarisadministratie, learning & development, ICT, etc. Ook met externe relaties bouw je een goede relatie op: zoals software leveranciers, branchevereniging,  etc. Je signaleert knelpunten vroegtijdig en draagt oplossingen aan. In deze ondernemende Zorg organisatie met korte lijnen, krijg je alle ruimte om jouw aangedragen verbetervoorstellen direct te implementeren. Naast de verschillende projecten heb je dagelijks contact met de operatie (managers) en draagt oplossingen aan voor uiteenlopende, complexe HR technische vraagstukken over o.a. CAO, verloning en talent acquisition. Ook heb je een signaalfunctie om trainingsbehoefte te bepalen. Samen met je collega vorm je ‘het hart’ van de organisatie!
 

Gevraagd

HR & Procesoptimalisatie & Projectmanagement & HR Administratie & HR Dienstverlening naar operatie – Wil je deze pijlers graag combineren in 1 functie? Dat is nu mogelijk als HR Proces & Support Professional Zorg. Je hebt een goed luisterend & analytisch vermogen, beschikt over uitstekende relationele- & uitdrukkingsvaardigheden, werkt accuraat, weet juiste prioriteiten te stellen en maakt nieuwe systemen je snel eigen. Een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in de uitzendbranche (of gelieerd) is een vereiste. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als Intercedent, Consultant, etc. Het is ook belangrijk dat je je thuis voelt in een warme, hartelijke werkomgeving, waar hard gewerkt wordt aan een gezamenlijk doel: ‘de zorg in Nederland verbeteren!’
Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In deze HR Proces & Support Professional rol werk je in een mensgerichte, maar ook zakelijke werkomgeving waar ‘werkgeluk’ nagestreefd wordt. Er wordt door iedereen hard gewerkt, maar oog voor de mens blijft het allerbelangrijkste. Zij streven naar de beste Zorg in Nederland en hopen met z’n allen daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Je werkt vanuit een mooi, goed bereikbaar kantoorpand in Den Haag met een geweldig uitzicht. Er wordt een passend salaris geboden van € 2.800,-- tot  € 3.500,-- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Een sportschool abonnement behoort ook tot de voorwaarden. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid zal je een vast contract aangeboden krijgen, direct bij onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

Als HR Proces & Support Professional werk je voor een professionele Zorg organisatie (groot MKB) met ambitieuze groeidoelstellingen. De lijnen zijn kort in deze scale-up. Als HR Proces & Support Professional bied je veel toegevoegde waarde in de professionaliseringsfase waar de organisatie zich in begeeft. Je werkt vanuit een geweldig kantoorpand in Den Haag, dat ook goed bereikbaar is met OV en auto. De cultuur van de organisatie laat zich het best omschrijven als betrokken, persoonlijk, ontwikkelgericht, resultaatgericht zonder de mens uit het oog te verliezen, gedreven, ambitieus & altijd streven naar optimaal werkgeluk. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in