+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Sales Engineer Junior/Senior Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Projob

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Drijf je technische carrière naar nieuwe hoogtes en creëer mooie verkoopkansen! Als Sales Engineer speel je een cruciale rol in het ontdekken, ontwikkelen en verwezenlijken van zakelijke mogelijkheden in de aluminium- en staalindustrie in omgeving Den Haag. Jouw unieke kracht ligt in jouw combinatie van commerciële finesse en sterke technische vaardigheden, waarmee je klantverwachtingen vertaalt naar praktisch en commercieel advies. Breng je innovatieve commerciële ideeën tot leven en smeed waardevolle zakelijke samenwerkingen.


Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van brandstoftanks, hydraulische tanks en opslagkasten voor de bedrijfswagenindustrie. Als belangrijke leverancier voor grote OEM's, werkt het bedrijf nauw samen met truck- en busfabrikanten als ontwikkelingspartner. Met uitgebreide productiefaciliteiten, een eigen ontwikkelingscentrum en engineeringafdeling, zijn ze in staat om conceptontwerp, 3D-modellering, plaatwerkontwerp, FEM-analyses en projectmanagement te bieden. Daarnaast hebben ze een onderneming die zich richt op de productie van aluminiumproducten en is gespecialiseerd in het lasergraveren, lasersnijden en lassen van aluminium.


Salaris en aantal uur per week
  • Salaris: tot € 5700,- bruto per maand obv 40 uur
  • 32-40 uur per week
  • Start: Zo snel mogelijk

Jouw baan als Sales Engineer
Jij hebt een passie voor de techniek en bent geïnspireerd door de ontwikkeling van duurzame mobiliteit en hernieuwbare energie. Met jouw uitgebreide technische kennis en expertise ben je in staat om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken en te benutten. Je ontwikkelt en implementeert strategieën om de omzet en winstgevendheid te vergroten. Je bent enthousiast, resultaatgericht en kunt goed presteren onder druk binnen gestelde deadlines. Met  een scherp analytisch vermogen ben jij klaar om deze uitdagende rol op je te nemen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes. Als Sales Engineer zijn jouw verantwoordelijkheden het:

  • proactief benaderen van potentiële klanten.
  • onderhouden van hechte relaties met bestaande klanten.
  • samenvoegen van technische en commerciële elementen om klantbehoeften om te zetten in oplossingen.
  • proactief de markt verkennen op zoek naar kansen en deze vertalen naar actieplannen.
  • deelnemen aan beurzen en evenementen ter uitbreiding van het netwerk.

Jouw werkplek
Op deze innovatieve afdeling, gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte aluminium- en staalproducten die duurzame mobiliteit bevorderen, werk je nauw samen met een hecht team. Hier maak je deel uit van een informeel team bestaande uit 9 collega's. Daarnaast werk je nauw samen met een team van engineers en klanten om bestaande en nieuwe producten en processen te ontwikkelen. Je hebt directe communicatielijnen met de Manager Product Engineering & Business Development, wat een essentieel aspect van je rol vormt. Vrije en directe communicatie staat hier hoog in het vaandel. Het managementteam staat altijd klaar om flexibel te schakelen, en er heerst een cultuur van openheid. Zaken en ideeën zijn altijd bespreekbaar waarbij er wordt gedacht in mogelijkheden en oplossingen en dit draagt bij aan de warme en ondersteunende atmosfeer. Hoewel bepaalde traditionele waarden behouden blijven, is dit familiebedrijf zeker vooruitstrevend en aanpasbaar. Het is een plek waar medewerkers de kans krijgen om te groeien en ontwikkelen. Hier gelooft men in het potentieel van de werknemers en wordt er geïnvesteerd in trainingen, in plaats van afstand te nemen. 

Heb je het in je?
Als Sales Engineer onderscheid jij je door de synergie tussen jouw commerciële inzicht en krachtige technische vaardigheden, waarmee je klantverwachtingen feilloos vertaalt naar praktisch en zakelijk advies. Bovendien tonen jouw commerciële instelling, creativiteit en doelgerichtheid, samen met jouw overtuigingskracht, ambitie en innovatie, aan dat je beschikt over de essentiële skills om te excelleren. Ook heb je als Sales Engineer:

  • ervaring in een vergelijkbare functie met zowel technische als commerciële aspecten.
  • ervaring en een netwerk in de duurzame mobiliteits- of hernieuwbare energiebranche.
  • een nauwe samenwerking met een team van engineers en klanten om nieuwe en bestaande producten en processen te ontwikkelen. 

Wat krijg je ervoor terug?

  • tot €5700,- bruto per maand.
  • de vrijheid om je eigen stempel op de rol te drukken en deze naar eigen inzicht vorm te geven.
  • een internationale werkomgeving met een no-nonsense mentaliteit en focus op technische sustainability en renewable energy.
  • een uitdagende werkplek in een ambitieuze onderneming met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkelmogelijkheden.
  • 27 vakantiedagen.
Contact

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande informatie en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Reageer met jouw CV en korte motivatie. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of bel 020-5738300.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in