+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

MANAGER SALES SHIPPING Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tobi Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.833 - € 7.333 p/m

Vacature in het kort

Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor de groei van commerciële activiteiten. Je werkt aan het handels- en prijsbeleid, leidt teams en zorgt voor goede samenwerking met het hoofdkantoor. Je taken omvatten ook het opvolgen van schepen, marktontwikkelingen en klantrelaties. Je krijgt de kans om te onderhandelen over contracten en de zakelijke belangen te vertegenwoordigen. De baan biedt een goed salaris en extra voordelen zoals een pensioen en zorgverzekering. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

De Manager Sales is verantwoordelijk voor de groei en het toezicht op de commerciële handelsactiviteiten van de organisatie

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Manager Sales zijn als volgt:

In overeenstemming met de Commercieel Directeur en het hoofdkantoor stel je een handels- en prijsbeleid op en optimaliseer je de benutting van de schepen. Je creëert een cultuur van continue verbetering en faciliteert verandermanagement.

Je geeft leiding aan de Trade Managers en Managers Global Accounts en fungeert als schakel met het hoofdkantoor. Je verstrekt informatie over de prestaties van de schepen, de marktontwikkelingen, de uitrustingsprognose en andere relevante informatie in rapportages.
Je bewaakt het commerciële proces en alle activiteiten van de verschillende handelsstromen en Key Accounts, zoals het opvolgen en ontwikkelen van het klantenbestand en het prospecteren van nieuwe klanten, met gebruikmaking van de input van de verschillende trade teams en trade analyses. Je bewaakt ook de commerciële prestaties.

Verder bewaak je de profielen van de schepen en volg je achterstallige rekeningen op om overschrijdingen en vertragingen te voorkomen. Je plant de acties proactief om jouw doelstellingen te bereiken binnen het kader van het commerciële actieplan.
Je ontwikkelt het klantenbestand om de prestaties van de verschillende handelsstromen te waarborgen en te optimaliseren, met als doel het financiële resultaat en/of het marktaandeel van de lijn te maximaliseren.
Bovendien neem je deel aan de onderhandelingen over de commerciële contracten (aanbestedingen, dienstencontracten) en vertegenwoordig je de zakelijke belangen van het bedrijf extern.
Als gedelegeerde om namens de Commercieel Directeur op te treden, word je ook gevraagd om specifieke gevallen op te volgen.


Functie eisen

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
Ervaring en kennis binnen de scheepvaart
Je bent een motiverende en proactieve leider, waarmee je je teamleiders kunt faciliteren en succesvol kunt zijn in je functie.
Je hebt ervaring met het leidinggeven aan grote teams.
Je bent goed gepresenteerd en zakelijk, met een klantgerichte en externe oriëntatie.
Je beschikt over organisatorische en persoonlijke sensitiviteit.
Autonomie, nauwkeurigheid, pro-activiteit, analyse en een helicopterview stellen je in staat om succesvol te zijn in de uitvoering van je taken.


Arbeidsvoorwaarden

Fulltime | € 70K - € 88K | MBO/HBO | vaste baan

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een:

Solide pensioen volledig gedekt door de organisatie
Jaarlijkse prestatiebonus afhankelijk van persoonlijke en bedrijfsprestaties
Collectieve zorgverzekering met korting op aanvullende pakketten

Interesse ? Solliciteer via deze website of neem contact met ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 085-4015008

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in