+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Projectleider Bouw & Vastgoed in Ziekenhuis Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abilitec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.473 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorg? Wil jij dit ziekenhuis nóg duurzamer maken en de nieuwste technieken implementeren? Deel uitmaken van grootschalige renovaties, complexe en uitdagende projecten de komende 10 jaar? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider die met veel enthousiasme ver(nieuw)bouw projecten en technische instandhoudingsprojecten zal begeleiden en zich voor langere tijd aan ons wil binden.


Waar ga je werken en wat ga je doen?

Zorg is aandacht. Hier kijken we met en door de ogen van de patiënt. We helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van onze missie. We zijn hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis hebben wij vele expertises in huis en we bieden in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. Onze speerpunten zijn ons traumacentrum, neurocentrum en topklinische kankerzorg.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor verschillende bouwprojecten. Je bevordert de kwaliteit, continuïteit en integrale afstemming van de projecten, budgetten en planningen. Je bent op jouw vakgebied adviseur en sparringpartner voor de afdelingsmanager en sectormanager. Daarnaast heb je goede contacten met alle lagen binnen het ziekenhuis en weet je jouw communicatiestijl hier op aan te passen.


Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

De sector Bouw & Vastgoed heeft als kerntaak het managen van alle renovatie- en nieuwbouwprojecten. De schaal van de projecten varieert van klein tot groot en van renovatie tot nieuwbouw. Van de installatie van een nieuw centraal opwekkingssysteem voor de ruimteverwarming en tapwatervoorziening, het realiseren van een compleet nieuwe elektrische infrastructuur, het vervangen van liften, upgrade van gebouwbeheersystemen, vervangen van koelingen, realiseren van nieuwe operatiekamers, een nieuwe intensive care en het (ver)nieuwbouwen van poliklinieken. Sommige projecten kunnen weken duren, andere projecten beslaan enkele jaren. Als projectleider (huisvesting- installatie en vastgoedprojecten) ben jij betrokken in de breedste zin van het woord bij en volledig verantwoordelijk.

Momenteel bereiden wij ons voor op 2 grootschalige renovatieprojecten. Deze renovaties zullen 10-15 jaar duren. Een gigantische uitdaging, want de gebruikelijke bedrijfsvoering in het ziekenhuis gaat door. Onderdelen hiervan zijn de vervanging van de complete centrale installaties en het renoveren van alle verdiepingen. Daarbij worden de nieuwste technieken geïmplementeerd om te voldoen aan de wet- en regelgeving en de ambities op het gebied van duurzaamheid.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor verschillende bouwprojecten. Je bevordert de kwaliteit, continuïteit en integrale afstemming van de projecten, budgetten en planningen. Je bent op jouw vakgebied adviseur en sparringpartner voor de afdelingsmanager en sectormanager. Daarnaast heb je goede contacten met alle lagen binnen het ziekenhuis en weet je jouw communicatiestijl hier op aan te passen.

Bij alle projecten ben je je bewust van de unieke omgeving waarin je dit doet: het ziekenhuis. Eisen voor gebouwveiligheid, infectiepreventie en milieu zijn in een patiëntgebonden omgeving extra belangrijk. Ook het niveau van comfort en beleving is een belangrijke factor. Het belang van de patiënt en patiëntveiligheid staat gedurende het project voorop. Je biedt meerwaarde aan de organisatie door je frisse blik en je bereidheid kennis te delen. Je bent scherp op zaken die beter kunnen, zowel procesmatig als inhoudelijk. Je bent een teamspeler, jouw initiatieven kunnen het verschil maken.


Wat neem je mee aan kennis en ervaring?
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in de richting van installatietechniek en/ of bouwkunde, aangevuld met installatietechnische opleidingen.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt kennis van en ervaring met projectmatig werken, onderhandelingstechnieken, conflicthantering en relevante kennis van automatisering.
  • Je hebt kennis van bestaande wet- en regelgeving rondom bouwzaken.
  • Je hebt uitgebreide kennis van economische en financiële principes bij het opstellen van bouwplannen.
  • Je hebt kennis van renovatieprocessen en technische gebouw- en infrastructurele installaties in complexe gebouwen.
  • Je bent resultaatgericht, analytisch, daadkrachtig en initiatiefrijk.
Wat kunnen we je bieden?

  • Een jaarcontract voor 32 - 36 uur per week, 4 x 9 uur werken is mogelijk. We hebben de intentie dit contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Dit evalueren we samen in de loop van het jaar;
  • Salaris van maximaal € 5.473,- bruto per maand. Per 01-06-2024 maximaal € 5.746,-, op basis van 36 uur per week met vaste extra’s zoals; vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van beide 8,33%;
  • Je ontvangt een volledige ov-vergoeding voor jouw woon-werkverkeer;
  • Een prettige balans tussen werk- en privé. Wij willen onze medewerkers faciliteren om meer eigen regie te hebben en bieden daarnaast de mogelijkheid om (mits jouw functie dit toelaat) gedeeltelijk thuis te werken;
  • Wij investeren in je persoonlijke ontwikkeling, bieden opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw ontwikkeldoelen én bieden doorgroeimogelijkheden en loopbaanadvies;
  • Wij bieden je een persoonlijk leiderschapsprogramma aan om je zelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende;
  • Daarnaast bieden we vanuit onze HR-afdeling verschillende initiatieven om jou gezond en vitaal te houden;
  • Interessante extra's, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
Wie zijn we en wat doen we voor jou!
Wij zijn Abilitec. Wij geloven in een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige technieksector. Samen met professionals en opdrachtgevers werken we aan een samenleving waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Goed maakt voortdurend plaats voor beter. Immers, huidige praktijken kunnen in een decennium achterhaald zijn. Net als kennis en ervaring.

Het is onze ambitie te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals. Door opdrachtgevers te voorzien van energieke, daadkrachtige professionals die het verschil maken. Professionals bieden we uitdagende opdrachten en projecten te bieden die passen bij hun wensen en ambities.

Onze recruiters en accountmanagers helpen jou bij het maken van de volgende stap in jouw technische carrière. Door ons uitgebreide netwerk aan contacten kunnen we jou de ideale baan aanbieden. Of het nu gaat om een vaste baan of een uitdagend project we hebben altijd passend werk. Meer weten? Onze recruiters en accountmanagers helpen je graag verder met “your next step in tec”.

Heb je vragen over deze vacature en wil je snel persoonlijk contact? Neem dan contact op met Jaco Zuijdwegt per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel +316 3859 7922.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in