+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Projectmanager Gebiedsontwikkeling Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JS Consultancy

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Projectmanager Gebiedsontwikkeling (Projectleider RO) krijg je de unieke kans om integraal verantwoordelijk te zijn voor het realiseren van diverse projecten in een omgeving. Je onderhandelt, overlegt met stakeholders, en stuurt projectmedewerkers aan. Geniet van uitstekende secundaire voorwaarden zoals aanvullende opleidingen, trainingen, en toegang tot een exclusief netwerk, naast de mogelijkheid tot een ZZP-constructie met soepele facturatie en administratie. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectmanager Gebiedsontwikkeling (Projectleider RO) ben je integraal verantwoordelijk voor het realiseren van projecten op het gebied van woningbouw, werklocaties, recreatie en infrastructuur. Ook zullen projecten die in een verkenning en studie zijn, tot je werkpakket horen. Je onderhandelt met marktpartijen, overlegt met inwoners en stakeholders in je project en je zorgt ervoor dat overeenkomsten met marktpartijen gesloten worden. Verder stuur je en draag je zorg voor de voortgang, het resultaat, het budget, de kwaliteit, het omgevingsmanagement en de informatievoorziening van je project. Je geeft leiding aan projectmedewerkers. Het zorgen voor planningen, begrotingen en diverse rapportages en het opstellen van nota’s voor B&W en de gemeenteraad horen ook tot je werkzaamheden. Hierin initieer, communiceer, coördineer en evalueer je alle werkzaamheden die nodig zijn om een project te laten slagen.

Dit alles doe je door het toepassen van projectmatig werken: dit draag je uit naar je collega’s zowel binnen het team als daarbuiten.


Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een Projectleider Gebiedsontwikkeling / Projectleider RO die graag meegaat met de laatste ontwikkelingen en energie krijgt van een dynamische omgeving! Telkens weer een nieuw project, een nieuwe uitdaging, in een nieuwe omgeving, met nieuwe collega’s. Je bent goed bekend in het ruimtelijke domein, verstaat het vak van gebiedsontwikkeling en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je beschikt over een analytisch denkvermogen, bent oplossingsgericht en zeer adviesvaardig. Verder verwachten wij voor deze rol het volgende van jou:

  • Je hebt een HBO- of WO-diploma op het gebied van planologie, projectmanagement en/of locatie- en gebiedsontwikkeling;
  • Je kunt uitstekend projectmatig werken;
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met projectmatig leidinggeven aan gebieds- /locatieontwikkelingen;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een energiek karakter;
  • Je denkt je in oplossingen en je zoekt - organisatie breed – samenwerking op, vindt het vanzelfsprekend om betrokken te zijn en bereikt doelen en resultaten daardoor (ogenschijnlijk) moeiteloos;
  • Je bent tactisch goed onderlegd en je beschikt over politieke sensitiviteit. Daarnaast ben je gewend in een complexe bestuurlijke omgeving te werken, waardoor je voor je projecten gaat staan en zelfstandig werkt;
  • Tot slot beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wat wij bieden

Wij kunnen je inzetten op basis van detachering (op projectcontract of in loondienst bij JS Consultancy, inschaling conform CAO opdrachtgever).

Naast een persoonlijke benadering vanuit JS Consultancy en een leuke groep collega’s horen bij een detacheringsconstructie in een dienstverband bij JS Consultancy goede arbeidsvoorwaarden. Hierbij kan je denken aan:

  • Salariëring ingeschaald conform CAO opdrachtgever afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en op basis van 36 uur in de week;
  • Aanvullende opleidingen en trainingen op gebied van inhoudelijke kennis, vaardigheden en competenties, passend bij jouw ambities;
  • Intervisie, coaching en periodieke kennissessies over actuele thema’s in het werkveld;
  • Toegang tot het exclusieve netwerk van JS Consultancy.
  • Laptop en een telefoon (die je ook privé mag gebruiken);
  • Reiskostenvergoeding, NS Businesskaart of afhankelijk van je reistijd de mogelijkheid tot een leaseauto!).

Een ZZP-constructie (uurtarief in overleg), behoort ook tot de mogelijkheden. Naast de persoonlijke benadering en een groot netwerk als preferred supplier binnen het publieke domein, bieden we de volgende voordelen aan:

  • Snelle en makkelijke facturatie, middels Reversed Billing en standaard de betaling binnen 30 dagen na invoering uren;
  • We verzorgen de volledige administratie en we zorgen ervoor dat je maar 1x alle gegevens moet aanleveren (VOG e.d.);
  • Onze juridische afdeling houdt alle wet- en regelgeving rondom ZZP-ers nauw in de gaten en kan daarover indien gewenst ook informeren.

JS Consultancy is de carrièrepartner van professionals en managers voor de publieke zaak. Bij ons werk je aan jezelf én aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Maatschappelijk resultaat. Samen met jou maken we het waar.

Kortom, ben jij de projectleider RO / projectleider gebiedsontwikkeling die snel kan schakelen en ervoor zorgt dat de inwoners echt trots kunnen zijn op de gemeente waarin ze wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Waar ga je werken

In de provincie Zuid-Holland zijn er doorlopend mooie kansen beschikbaar voor professionals in het ruimtelijke domein. Niet alleen bij gemeenten, maar ook bij waterschappen en op het niveau van de provincie hebben wij regelmatig mooie kansen liggen. Werk je graag in “hartje Randstad” waar grootschalige opgaven liggen, of ga je liever aan de slag voor een kleinere en meer landelijk gelegen overheidsinstantie met kortere lijnen? JS Consultancy heeft een groot netwerk met warme contacten, waardoor er in Zuid-Holland een breed aanbod beschikbaar is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden? Stuur dan snel je cv op, met daarnaast een korte motivatie voor deze functie. Bij voorkeur ontvangen wij deze bestanden in Word-format.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Lotte Nienhuis via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 06-26 69 69 98.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in