+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Jeugdprofessional met SKJ Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgfabriek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.525 - € 4.537 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ambulante jeugdzorg en gezinscoaching met een unieke focus op het vinden van de perfecte match tussen professional en organisatie. Bij De Zorgfabriek staat jouw persoonlijkheid centraal in de zoektocht naar een werkplek waar autonomie en vrijheid voorop staan. Ontdek een netwerk dat je begeleidt naar een rol waar elke stap die je zet van onschatbare waarde is voor kinderen en gezinnen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die professional met een passie voor het begeleiden van jongeren en gezinnen? Woon jij in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Twijfel je echter welke organisatie bij jou past? Laten we samen in gesprek gaan en ontdekken hoe we jouw pad kunnen vormgeven!

Is dit jouw werkplek?

Jij bent er zeker van dat je ambulant aan het werk wilt met gezinnen of jongeren. Mooi! Veel organisaties zijn echter op zoek naar ambulante jeugdwerkers of gezinscoaches. Door de hoeveelheid vacatures voor ambulante jeugdwerkers of gezinscoaches zie jij door het bomen het bos niet meer. Wat maakt een organisatie uniek? En welke organisatie past bij mij? De Zorgfabriek staat klaar om jou te ondersteunen in deze zoektocht. Dankzij ons brede netwerk beschikken wij over de nodige connecties om jou te begeleiden naar DE match. Vind je het leuk om in een nieuwe organisatie te werken waar autonomie en veel vrijheid hoog in het vaandel staan? Of werk je liever in een organisatie die al jaren bestaat en waar alle processen als een huis staan? Daarnaast zoomen wij ook in op jou als persoon. Wie ben jij als professional en welke persoon ben jij in je vrije tijd? Vragen die voor ons van belang zijn bij het vinden van DE match tussen jou en een zorgorganisatie!

* Wij zoeken momenteel voor de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht (ervaren) ambulante begeleiders en/of gezinscoaches met een SKJ-registratie!


Jouw werkdag

Als jeugdprofessional draag je bij aan het welzijn van kinderen en gezinnen door huisbezoeken af te leggen, ouderschapsvaardigheden te verbeteren, (crisis)interventie te bieden, gedragsplannen te ontwikkelen en netwerksamenwerking te coördineren. Elke kleine stap die je maakt met een kind of gezin is van grote waarde. Samen werk jij met het gezin of de jongere naar wenselijke situatie. Jij zet de jongere in zijn of haar kracht evenals het gezin. In jouw werk word je hierin gewaardeerd door zowel collega's als cliënten. Je hebt een belangrijke, betekenisvolle rol waarin je écht het verschil kunt maken. 



Gevraagd

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van pedagogiek, social work, toegepaste psychologie of een soortgelijke opleiding;
  • Een registratie in het SKJ-register van de jeugdzorg;
  • Kennis van en inzicht in problematiek van kwetsbare gezinnen en kinderen.


Aanbod

  • Een baan waar jij echt blij van wordt en die goed past bij jouw ambities;
  • Een marktconform salaris;
  • Uiteraard vakantiegeld, reiskostenvergoeding en toeslagen die bij de functie horen;
  • Persoonlijk opleidingsbudget en veel aandacht voor jouw ontwikkeling;
  • Na een tijdje op zoek naar een vervolgstap? Ook daarbij helpen we je graag!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in