+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Kinderarts Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

van nes + plaisier

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
van nes + plaisier

Gevraagd

  • 27 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als kinderarts in dit gespecialiseerde behandelcentrum voor diabetes krijg je de unieke kans om te werken in een omgeving die niet aanvoelt als een ziekenhuis. Je richt je voornamelijk op de zorg voor patiënten met diabetes type 1. Met een inspirerende werkomgeving, een centrale locatie boven het bruisende Rotterdam Blaak station, en de mogelijkheid tot het ruilen van arbeidsvoorwaarden, bieden we je een uitdagende rol met aantrekkelijke extra s. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als kinderarts binnen onze opdrachtgever ben je werkzaam in een omgeving die niet als een ziekenhuis aanvoelt. Je bent toegewijd aan de zorg voor patiënten met diabetes type 1 of erfelijke vormen van diabetes. Je bent 27-36 uur per week beschikbaar en verdient met de functie van kinderarts een bruto maandsalaris tot €14.219.


Wij bieden
  • Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever;

  • Een salaris tussen de €7.885 en €14.219 bruto per maand op fulltime basis;

  • Mogelijkheden tot het ruilen van arbeidsvoorwaarden in het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (zoals het aankopen van verlof en een fietsregeling);

  • Een inspirerende werkomgeving waar samenwerking en kwaliteit centraal staan;

  • Een centrale locatie boven het bruisende Rotterdam Blaak station met OV-Businesscard;

  • Vaste werkdagen;

  • Een prettige werksfeer binnen een kleinschalig team.


Functieomschrijving

Als kinderarts binnen onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige zorg aan kinderen en volwassenen met type 1 diabetes. Samen met hun ervaren diabetesteam werk je aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor de patiënten. Met jouw functie als kinderarts is het essentieel om over actuele medische kennis te beschikken en een zorgzame houding te hebben waarmee je patiënten ondersteunt, aanmoedigt en motiveert. Naast het uitvoeren van poliklinische taken, biedt deze functie mogelijkheden voor deelname aan onderzoek, onderwijs en innovatie in de zorg. Jouw inzet voor de ontwikkeling van de kliniek en medische team wordt zeer gewaardeerd.


Je werkplek

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd behandelcentrum voor diabetes, waar persoonlijke aandacht en innovatie hand in hand gaan. Het multidisciplinaire team, bestaande uit artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten, diëtisten en psychologen, staat klaar om de beste zorg te bieden aan kinderen en volwassenen met diabetes type 1. Met vestigingen door heel Nederland streven ze naar een toekomst zonder diabetescomplicaties. Hier krijg je de kans om je te specialiseren in type 1-diabetes en mee te werken aan onze moderne en persoonlijke zorgaanpak.


Functie-eisen
  • Registratie als medisch specialist in Kindergeneeskunde;

  • Ervaring in poliklinische behandeling van kinderen met diabetes type 1;

  • Een fellowship als kinder-endocrinoloog is een pre;

  • Goede teamspeler met flexibiliteit en passie voor het werken met kinderen.


van nes + plaisier
Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Kirsten Boone via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 0180 - 82 08 22. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de operator sector? Bezoek onze website .

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in