+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Donorarts Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.396 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Met een focus op donorscreening een essentiële rol spelen in weefseltransplantaties. Jouw gedrevenheid en input verbeteren de levens van patiënten die wachten op donorweefsel.


Jouw nieuwe baan

Zeker weten dat je betekenisvol werk verricht. Dat doe je als je werkt bij een organisatie die weefseltransplantaties mogelijk maakt. In het orgaancentrum beoordeel jij weefseldonoren op medische geschiktheid en veiligheid. Ook ben je betrokken bij de ontwikkeling van medische richtlijnen en beleid. Je werkt aan procesverbetering. Ook werk je samen met verschillende ketenpartners. Voor interne en externe professionals ben je medisch achterwacht. Dat gebeurt in de vorm van bereikbaarheidsdiensten in de avond, de nacht en weekend).

Met het doel de cruciale stappen van donatie, allocatie en uitname voor weefseltransplantatie met precisie uit te voeren, bundelen alle medewerkers hun krachten. Het medische team bestaat uit 4 artsen en 1 informatie-specialist met een medische achtergrond. Zij hechten veel waarde aan een samenwerking en kennisuitwisseling. Onderling staan collega's altijd klaar om elkaar te helpen.

Het verschil maken voor mensen die op donorweefsel wachten. Ga de uitdaging aan en zorg dat jouw impact telt. Maak als arts donorscreening het verschil voor mensen die op donorweefsel wachten.


Jouw nieuwe werkplek

Een organisatie die weefseltransplantaties mogelijk maakt. De expertise van haar medewerkers redt jaarlijks honderden levens. Dat gebeurt in goede samenwerking met zorgprofessionals in ziekenhuizen. Samen zorgen zij ervoor dat donatie én transplantatie van organen en weefsel zorgvuldig verlopen. Draait het voor jou niet puur alleen om het werk? Mooi! Hier gaat het om een carrière waarin je maatschappelijk verschil kunt maken. Dat is hoe jouw toekomstige collega’s het beschouwen.

Op de werkvloer wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Ook die van jou! Er is volop ruimte voor groei. Ervaren professionals staan voor jou klaar met begeleiding en ondersteuning. Een veilige omgeving waarin je vrij bent om jouw ideeën tot leven te brengen.


Wat breng je mee?

Als ideale kandidaat voor deze arts vacature heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je besluitvaardig en heb je bij voorkeur klinische ervaring als arts. Bovenal sta je te popelen om positieve verandering te brengen in het leven van deze doelgroep: patiënten die op donorweefsel wachten.


Arbeidsvoorwaarden

Starten is al direct mogelijk. Deze werkgever hanteert de cao ziekenhuizen (FWG 65) en biedt een jaarcontract (32 uur per week) met de intentie om dit te verlengen. Het salaris bedraagt maximaal 6.396 euro op basis van een 36-urige werkweek. Je hebt recht op onder andere:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • 8,33% vakantiegeld en ruim 5 weken vakantie (inclusief persoonlijke levensfase-uren);

  • reiskostenvergoeding of een NS-businesscard.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in