+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Juridisch Adviseur Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 21 p/u

Vacature in het kort

Duik in de wereld van consumentenrecht als Medewerker Juridisch Advies bij een toonaangevende organisatie. Werk in een fijne, georganiseerde omgeving met een divers en gezellig team. Je biedt betrouwbaar advies over consumentenrecht, publicaties, campagnes en financiële producten. Geniet van een uitstekend salaris, flexibele werktijden, ondersteuning voor een goede werk-privebalans, opleidingsmogelijkheden, en een gestructureerde werkomgeving. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Beleef een interessante werkdag als Medewerker Juridisch Advies bij de Consumentenbond in Den Haag! Bij ons werk je 24-40 uur in een fijne, georganiseerde omgeving. Samen met jouw hardwerkende collega's geef je betrouwbaar juridisch advies aan de consument. In jouw rol als Juridisch Adviseur zal je de vraagstukken op het gebied van onder andere consumentenrecht, publicaties en campagnes en financiële producten beantwoorden. Uiteraard doe jij dit op de juiste manier en handel jij dit volgens de vastgestelde kpi’s af via de telefoon, e-mail en post. Je registreert de klantsignalen en gegevens in de daarvoor bestemde systemen en je denkt proactief mee aan het verbeteren van de processen en tools. De behoefte van onze klant is het krijgen van een persoonlijk relevant advies. Jij maakt het verschil in een divers en gezellig team. Een werkdag als Medewerker Juridisch Advies bij ons begint fris en vol energie. Jij duikt in relevante consumentenkwesties, zoekt juridische uitspraken op, beantwoordt vragen en formuleert heldere adviezen. Jij bent de rots in de branding voor consumenten in een wirwar van regels en rechten. Ben jij klaar om aan de slag te gaan in deze uitdagende rol? Dan willen wij je ontmoeten! Pak deze unieke kans en solliciteer nu voor de functie Medewerker Juridisch Advies. Samen maken we het verschil.

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de juridische wereld? Als Medewerker Juridisch Advies bij de Consumentenbond in Den Haag, bieden wij je een uitstekend salaris van €15 - €21 euro per uur (bij fulltime dienstverband). Je salaris hangt onder andere af van je werkervaring. Hierbij zijn wij flexibel;
je rooster is van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden, zodat je het weekend kunt genieten van je welverdiende rust. Met ons oog op een goede werk-privébalans, ondersteunen wij je met opleidingsmogelijkheden en zorgen wij voor een zeer gestructureerde werkomgeving met hardwerkende, diverse en leuke collega's. Het inwerktraject duurt 4 weken en is van maandag t/m vrijdag van 9.30 - 16.00 uur. Het inwerktraject zal voor een groot gedeelte op kantoor plaatsvinden. Daarna is het hybride werken. Onze organisatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt gratis parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Wij kijken uit naar je komst en het samen creëren van een positieve werkomgeving waarin iedereen gelijk wordt behandeld.

Wij vragen:

Zie jij jezelf als de nieuwe Medewerker juridisch advies bij de Consumentenbond in Den Haag? Zet je schouders eronder en kom ons team voor 24-40 uur per week versterken! Wij zijn op zoek naar iemand met uitstekende kennis van het consumentenrecht die ons kan helpen met het geven van het juiste advies aan onze leden. Jij bent iemand die onze belangen en positie kan begrijpen en verdedigen. Wat we van je vragen: • Je zit minimaal in het tweede jaar van de HBO/WO-opleiding Rechten of SJD en/of je hebt minimaal 3 jaar werkervaring. • Kennis en ervaring met consumentenrecht;
• Zowel mondeling als schriftelijk sterk in communicatie;
• Goede organisatorische vaardigheden;
• Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier of bent bereid dit binnen een jaar (op kosten van ‘de baas’) te behalen. Je mag hiervoor ook leren in ‘de baas zijn tijd’. • Teamplayer en staat sterk in je schoenen. Je gaat aan de slag via het uitzendbureau Timing, maar je verdient gewoon hetzelfde en bent onderdeel van het team! Als je op de Solliciteer-button klikt, kun je je direct aanmelden. Timing doet de voorselectie voor de Consumentenbond. Heel veel succes en tot snel!

Waar ga je werken:

Een organisatie die opkomt voor de consument. Als consument kun je met al je vragen en klachten over producten, diensten en organisaties bij de bond terecht. afdeling Dienstverlening & Advisering, sta je direct in contact staat met de consumenten. Hier worden telefonische vragen en klachten van leden en niet-leden per verschillende kanalen beantwoord. Dienstverlening & Advisering is een zeer gewaardeerde dienstverlening van de Consumentenbond voor leden en niet-leden en dus een belangrijk visitekaartje van de Bond. Onze werksfeer? Open, positief en inspirerend. Als Medewerker Juridisch Advies versterk jij onze missie en draag je bij aan een eerlijke markt voor consumenten. Ga de uitdaging aan en ontdek de voordelen van werken bij ons. Waar wacht je nog op? Join the club!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in