+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Juridisch beleidsadviseur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.593 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Als juridisch beleidsadviseur maak je deel uit van het bestuursbureau waar adviseurs actief zijn op verschillende terrein zoals productontwikkeling, innovatie, kwaliteit, beleid en zorgverkoop.
Je geeft advies op het gebied van allerlei juridische vragen binnen het geheel van onze dienstverlening (uitgezonderd arbeidsrecht). Denk daarbij aan vragen op het gebied van het verkrijgen en verstrekken van informatie over cliënten, de werking en toepassing van de Wmo en Jeugdwet, Wlz, Zvw en Wzd. Daarnaast ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom privacy, beroepsgeheim en digitalisering. Ook voor aanbestedingen in het sociaal domein ben je te consulteren.


Hier ga je werken

Als Lelie zorggroep bieden we dagelijks zorg en hulp aan duizenden cliënten. Er zijn cliënten die intensieve ambulante hulp ontvangen, van jong tot oud, cliënten die in één van onze verpleeghuizen wonen, er wordt hulp bij huishouden geleverd of wijkverpleging. En dat is nog niet eens alles. We bieden een breed palet aan zorg in een groot deel van Nederland.
Binnen Lelie zorggroep levert de serviceorganisatie ondersteunende diensten aan de verschillende organisatieonderdelen. We willen een merkbaar toegevoegde waarde leveren aan de zorg voor onze cliënten, door onze professionals op een goede manier te ondersteunen.
Belangrijk daarin is het bieden van kwalitatief goede zorg, daar zetten onze professionals zich elke dag voor in. Daar dragen we als serviceorganisatie aan bij.

Wij zoeken een juridisch beleidsadviseur voor 20-24 uur per week. Dit gaat om een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de duur van ongeveer 4 maanden, ingaand medio mei 2024.

Ook als je startend bent, nodigen wij je uit om te solliciteren op deze functie en ervaring op te doen!


Wat vragen wij?
  • Je beschikt over een afgeronde HBO of academische opleiding op een relevant vakgebied zoals recht, BMG of bestuurskunde.
  • Je hebt affiniteit met juridische vraagstukken.
  • Je bent adviesvaardig en zorgvuldig.
  • Alhoewel het een specialistische functie is, vind je het werken in een team prettig en belangrijk.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Wat bieden wij?
  • Werk mét waardering.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 60 (min. € 3.767,93 - max. € 5.593,19 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Heb je nog inhoudelijke vragen? Bel dan Jan Willem van Baalen, manager bestuursbureau, bereikbaar via 06-23008907.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in