+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Cloud Business Coordinator Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Odido

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Cloud Business Coordinator bij ons ben je het middelpunt voor zakelijke klanten, van contractopmaak tot implementatie en support. Je werkt in een team dat voorop loopt in technologische ontwikkelingen en krijgt volop kansen om projecten te initiëren en deel te nemen aan diverse activiteiten. Plus, geniet van hybride werken en een reeks leuke teamuitjes! Op zoek naar een boeiende loopbaan? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Binnen de rol als Cloud Business Coördinator coördineer jij verschillende fases in de samenwerking met zakelijke klanten. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de opmaak van het contract, een coördinerende rol hebt tijdens de implementatie naar Odido én support biedt tijdens de looptijd van het contract. Zo ben, en blijf, jij een centrale en belangrijke schakel in de tevredenheid van onze Cloud klanten!

Waar andere zakelijke klanten schakelen met verschillende Odido afdelingen, schakelen jouw klanten voornamelijk met jullie. Het resultaat? Een persoonlijke band en hoge klanttevredenheid. Happy customer dus!

Binnen deze rol komt de combinatie van jouw affiniteit met nieuwe technische ontwikkelingen en focus op de klant, goed van pas. Jullie team valt binnen onze groep van Specialisten teams, dit betekent dat jij als Young Professional de ruimte krijgt om ideeën te initiëren en deel te nemen aan projecten binnen zowel jouw afdeling als andere Odido afdelingen.


Samen zijn we

We zijn Odido, de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. En met bijna 2.000 collega’s laten we zien dat telecom beter kan. Want technologie is er voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, waar je ook heengaat. Met Odido doet iedereen mee aan de digitale wereld. Dat is onze ambitie. Iedereen bij Odido bouwt mee aan een merk dat menselijk, optimistisch en vooruitstrevend is. Is dat ook echt wat voor jou? Dan passen we goed bij elkaar. 


Hier staan we voor

Onze naam - je kan hem ook van achteren naar voren lezen - bestaat uit verschillende vormen. Die samen een eenheid zijn. Want dat is hoe we naar de wereld om ons heen kijken. Als een plek waar mensen, hoe verschillend ook, samen vooruitgaan. We zijn er voor elkaar. We kijken altijd wat er kan.  

We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen voor iedereen. Dat klinkt goed natuurlijk. Maar we laten het niet bij mooie woorden: bij Odido zijn we erkend Top Employer. Een bevestiging waar we trots op zijn. 


Dit hebben we voor je
  • Goed salaris en variabele bonusregeling; 
  • Hybride werken; 
  • Goede pensioenregeling; 
  • 30 vakantiedagen (als je fulltime bij ons werkt), een extra vrije dag na Hemelvaart en inwisselbare feestdagen;  
  • Een Odido abonnement;  
  • Veel doorgroei- en leermogelijkheden; 
  • Persoonlijk jaarlijks leerbudget en ruim 200 digitale trainingen en cursussen; 
  • Workshops, learningweeks, jaarlijkse skitrip, leuke uitjes en feesten.
Dit breng je mee

We zoeken een leergierige enthousiaste Coördinator, die niet bang is de organisatie in te gaan en kan schakelen op verschillende business niveaus. Verder ben je stressbestending, communicatief sterk, assertief en leergierig.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Min. 1 à 2 jaar werkervaring;
  • Relevante werkervaring in een commerciële (binnendienst) functie;
  • Beschikt over goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Affiniteit met telecom en Clouddiensten.

En dat niet alleen…Wij zijn op zoek naar die collega die altijd op zoek is naar hoe het anders en beter kan. Wij geloven dat jij zelf al heel goed weet waar jij het verschil in kan maken en wij gaan er dan ook vanuit dat je verder kijkt dan het functieprofiel. Samen met jou willen wij gaan bouwen aan het Odido van morgen.


Elke dag leren

Bij Odido leren we elke dag. Allemaal. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling. Daarom bepaal je zelf hoe, wat en wanneer je leert. We hebben meer dan 200 digitale trainingen waarmee je aan professionele én persoonlijke doelen kan werken. Aan ouderwetse functioneringsgesprekken en beoordelingen doen we niet. Je houdt je manager en je collega’s op de hoogte van je doelen en de voortgang: jij hebt de regie. 


Druk op de knop

Ben je net zo enthousiast over Odido als wij? Dan zijn we vast een goede match. We kijken naar je uit. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop. Zo gebeurd. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in