+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Sales Ondersteuning & Planning regio Den Haag (Part-time) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ouëndag & Silberman

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In deze rol help je het sales team door klanten te ondersteunen en offertes te verwerken. Je werkt ook samen met de planning, financiële administratie en buitendienst. Door contact te houden met klanten, help je bij het opzetten van nieuwe sales acties en evenementen. Je zorgt dat klanten tevreden zijn en helpt bij het oplossen van problemen. Dit is een kans om deel uit te maken van verschillende aspecten van het bedrijf en echt impact te maken op klanttevredenheid. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als Sales Ondersteuning & Planning is het jouw taak om te zorgen voor interne en externe klantenondersteuning en offerte verwerking. Zo ondersteun je onze planning, financiële administratie en buitendienst in het verwerken van opdrachten. Je hebt contact met bestaande en nieuwe klanten en denkt mee in nieuwe sales-acties en (social-media) evenementen en ondersteund hierbij onze marketingadviseur. Jij hebt volledige ownership over jouw klanten en gaat bijdragen aan het in kaart brengen en verhogen van de klanttevredenheid.

Jouw verantwoordelijkheden:
· Je communiceert proactief met bestaande en nieuwe klanten, maakt hierbij offertes aan en verduidelijkt eventuele vragen. Zodra een offerte wordt geaccepteerd maak jij de bevestiging en communiceer je met klanten tot de offerte wordt ondertekend, maakt een planning aan en zorgt voor dossieropbouw.
· Je hebt een duidelijk overzicht van lopende offertes.
· Je neemt proactief deel aan nieuwe salesactiviteiten en verleend ondersteuning aan de buitendienst bij acquisitie.
· Je verleent support aan onze klanten door het oplossen en voorkomen van problemen bijvoorbeeld door met de financiële administratie, marketing of planning op te trekken.
· Je zorgt voor aftersales en communiceert hierbij met de buitendienst.
· Je ondersteund bij het in kaart brengen en verhogen van de klanttevredenheid.

Gevraagd

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste en communicatieve man of vrouw die niet bang is om de telefoon op te pakken. Samen met één andere collega beman je de front-office en maak je de planning. De meeste dagen breng je samen op kantoor door of werk je thuis, dat kies jezelf. Regelmatig waaien de experts en taxateurs even binnen, die kan je altijd aanspreken voor overleg. Je kunt je eigen draai geven aan deze zelfstandige baan. Op de vrijdag is regelmatig iedereen op kantoor en wordt de lunch en de borrel verzorgd.

· Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse Taal, zowel in woord als in geschrift.
· Je bent sociaal en empathisch ingesteld.
· Je staat open voor het volgen van cursussen en opleidingen.
· Je bent beschikbaar voor 16 tot 24 uur per week. (minimaal 1 dag per week op kantoor, de indeling gaat in overleg)
· Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

Aanbod

Wie zijn wij?
Wij zijn een van origine klein familiebedrijf uit Den Haag. De afgelopen jaren zijn wij gegroeid en daarom zoeken wij een nieuwe collega. Al z’n 40 jaar zijn wij HET schade-expertise en taxatiebureau op het gebied van sieraden en kunst. Een echte nichemarkt voor een team van gespecialiseerde experts en taxateurs die door heel Nederland opereren.

Onze schade-experts worden ingeschakeld door verzekeraars om mensen te assisteren bij hun claim. Zij staan dag en nacht klaar om mensen te helpen die vaak een hele vervelende situatie achter de rug hebben of daar middenin zitten, denk aan een brand of inbraak. Onze taxateurs zijn stuk voor stuk wandelen encyclopedieën als het aankomt op kunst, antiek en sieraden. Zij bezoeken klanten aan huis en soms bij ons op kantoor om de meest bijzondere dingen te waarderen bijvoorbeeld voor hun verzekering, a la ‘Kunst en Kitsch’.

Werken bij Ouëndag & Silberman is werken in een hecht team met een informele werksfeer waar we veel waarde hechten aan: werk-privé balans, persoonlijke ontwikkeling en vrijheid om je eigen werk in te delen.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over ons bedrijf en ons team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in