+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Vastgoedadviseur KENEX (BOEI) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centraal Orgaan opvang asielzoekers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.663 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van vastgoedadvies binnen een organisatie waar jouw expertise het verschil maakt. Als vastgoedadviseur bij het COA werk je aan het ontwikkelen en optimaliseren van vastgoed- & facilitair beleid, met een focus op het COA-vastgoed.
 

Volledige vacaturetekst

Voor jouw toekomst én die van een ander. Maak jij het verschil? 

Koppel jij praktische kennis en ervaring aan beleidsmatige advisering? Kan jij net zo gemakkelijk uit de voeten met een vastgoedregisseur als met een locatiemanager van het COA? Wil je daarbij dé vraagbaak zijn op vastgoedbeheer vraagstukken? Dan zoeken we jou!


Jouw rol als vastgoedadviseur binnen het Kennis & Expertisecentrum

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, borgen en optimaliseren van het vastgoed- & facilitaire beleid op het gebied van vastgoedbeheer. Je houdt je bezig met het opstellen van randvoorwaarden, je adviseert over hoe vastgoed op een voor COA juiste wijze ontwikkeld en in exploitatie gehouden kan worden. Voor de instandhoudingsplannen hanteren we de BOEI systematiek en jij verkent mogelijkheden om het instandhoudingsbeleid verder vorm te geven.

Je komt tot een integrale aanpak door samenwerking met de andere adviseurs. In de hectiek van het COA wordt je genoodzaakt verbanden te leggen, kennis te vergaren en vernieuwend te werken. Je bent met veel zaken tegelijk bezig en je komt in heel Nederland bij de vastgoedregisseurs die je adviseert over de juiste toepassing van het instandhoudingsbeleid en beheervraagstukken. Hiertoe geef je presentaties en deel je 1 op 1 kennis. 

Je: 

  • Adviseert over vraagstukken op het gebied van vastgoedontwikkeling en -exploitatie; bent verantwoordelijk voor integraal beleid op het gebied van vastgoedontwikkeling, inrichting,  exploitatie en kennisborging.
  • Je bewaakt de actualiteit van de KENEX richtlijnen en COA-vastgoedeisen (Technisch en Ruimtelijk programma van eisen, checklisten, proces en werkafspraken) en bent voor jouw taakgebied aanspreekpunt voor vragen hierover.
  • Adviseert de stakeholders bij het maken van keuzes in het ontwikkel- en beheerproces en borgt het gebruik van de onderhoudsmethodiek op het gebied van vastgoedbeheer en -inrichting.
  • Bent en blijft op de hoogte van veranderende wet-/regelgeving en het effect hiervan op vastgoedbeheer-, ontwikkel-, inrichtings- en afstootprocessen.
  • Ontwikkelt de onderhoudsmethodiek en het instandhoudingsbeleid verder door en je past dit aan bij nieuwe ontwikkelingen. Vervult de rol van key-user binnen het vastgoedmanagementsysteem CONDOR (een applicatie waarin alle vastgoeddata worden bewaard en beheerd) en LIS (Leads informatie systeem, een voor het COA ontwikkelde maatwerk applicatie). 
Functie-eisen
  • Opleiding: je hebt hbo werk- en denkniveau op het gebied van bouw, werktuigbouw of vastgoed
  • Werkervaring: je hebt minimaal 5 jaar ervaring als (technisch) adviseur in de vastgoedbranche. Je hebt kennis en ervaring van de BOEI systematiek en ervaring in het adviseren en sturen op het onderwerp onderhoudskunde. Je ontwikkelt snel een visie op hoe vastgoed op een voor COA juiste wijze ontwikkeld en in exploitatie gehouden kan worden en stelt hiertoe randvoorwaarden. 
  • Vaardigheden: Analytisch, Samenwerken, Eigenaarschap, Kennis toepassen
  • Persoonlijkheid: je bent zelfstandig, daadkrachtig, stressbestendig, collegiaal en integer.
  • Flexibiliteit: je past plannen aan als de omstandigheden daar aanleiding toe geven, je bent bereid te reizen door het land.
Wat bieden we jou? 

Wij bieden je een positie waarin je het verschil kunt maken in een unieke omgeving waarin je jouw talenten kunt ontwikkelen. We zijn een dynamische organisatie waar je veel zelfstandigheid hebt in je werk.  Mogelijkheid voor een leaseauto en vrijheid om je eigen tijd en werk in te delen. Verder bieden wij jou als vastgoedadviseur bij het COA: 

  • Salaris: maximaal € 6.663,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  • Dienstverband: 32 tot 36 uur per week (in eerste instantie voor 12 maanden, met zicht op vast dienstverband)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. een lease-auto, pensioen, vitaliteitsuren, loopbaanbudget en een individueel Keuzebudget van 18% (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • Vakantieverlof: 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB)
  • Ruimte voor ontwikkeling: wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.  

Het COA hecht sterk waarde aan integriteit en betrouwbaarheid. Zodra wij jou een aanbod doen voor indiensttreding voeren we een pre-employment screening uit. 

De screening bestaat uit ten minste de volgende onderdelen: aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), Diploma- en certificaten controle, Identiteitscontrole


Waar ga je werken? 

Het team KENEX (Kennis & Expertisecentrum) bestaat uit 5 adviseurs met ieder een eigen expertiseveld zoals installatietechniek, duurzaamheid brandveiligheid, informatiemanagement, KAM (Kwaliteit Arbo Milieu). Je werkt nauw samen met de collega’s vastgoedregisseurs en projectregisseurs van het COA en met aannemers en ontwikkelaars. De druk op het team is hoog. De collega’s zijn professioneel en collegiaal. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 


Het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega’s gelijke kansen.

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! 

Heb je nog vragen over de functie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Jannes Cruiming, teamleider team KENEX, telefoonnummer 06 11715572. 

Ben jij zzp’er? Houd er dan rekening mee dat wij onze nieuwe collega’s alleen een loondienstverband aanbieden.

Wij zoeken graag zelf onze collega's, acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt daarom niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in