+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Senior Financieel Specialist Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Het CAK

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Senior Financieel Specialist binnen ons team speel je een cruciale rol in het beheer en de uitvoering van financiële taken en processen, met een focus op de regeling Wmo. Je expertise stelt ons in staat om voortdurend te verbeteren. Naast het waarborgen van een juiste administratie in het grootboek, omvat je takenpakket het uitvoeren van diverse financiële administratieve werkzaamheden en het signaleren van procesrisico's. Je werkt in een omgeving waarin ontwikkeling, samenwerking en klantgerichtheid centraal staan. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior Financieel Specialist werk jij graag met (financiele) processen en bewaak & realiseer jij de juiste administratie in het grootboek.


Dit ga je doen
Als Senior Financieel Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer, de uitvoering van en ondersteuning bij financiële taken en processen binnen de regeling Wmo. Het bewaken en het realiseren van de juiste administratie in het Grootboek. Door jouw expertise en ervaring neem je ons mee in jouw advies in hoe het CAK continue kan verbeteren. 

Het uitvoeren van overige financiële administratieve werkzaamheden binnen het team en signaleren van risico’s binnen de processen behoort tevens tot je takenpakket. Het maandelijks rapporteren over de behaalde doelstellingen aan het management.

Daarnaast houd jij je als Senior Financieel Specialist bezig met;
  • Zorgdragen voor een juiste, tijdige en volledige verwerking van financiële transacties, facturatie, betalingen en andere administratieve zaken.
  • Het controleren van de financiële processen met het oog op het beheersen van risico’s.
  • Verzamelen, analyseren en interpreteren van financiële gegevens, en financiële prognoses en rapporten opstellen (maandrapportages)
  • Ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoer van accountantscontroles, en wet- en regelgeving, interne beleidsregels en procedures naleven.
  • Het beoordelen, wijzigen en de vastlegging van documentatie betreffende de financiële uitvoeringsprocessen.
  • Het organiseren of deelnemen aan overleggen met stakeholders. 

Werksfeer en cultuur

Werken bij het CAK is werken in een lerende organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen én samen met collega’s de processen en dienstverlening verder verbetert. Een werkomgeving waarin eigenaarschap, vakmanschap, samenwerken en klantgericht denken en handelen voorop staat.



Aanbod

  • de mogelijkheid om thuis en op ons nieuwe kantoor in Den Haag te werken. Ons moderne kantoor is ingericht op hybride werken met flexplekken en vergaderruimten;
  • veel opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;
  • een keuzebudget van 16,33% van je bruto salaris;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in