+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Financieel Medewerker Senior Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Multiselect Publiek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.683 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in een rol waar jouw financiële expertise een duurzame impact maakt op de wereld. Werk in een omgeving binnen de grootste lokale organisatie op het gebied van natuur- en milieueducatie. Geniet van een groene werkomgeving, flexibele werktijden, en de mogelijkheid tot thuiswerken. Deze functie biedt een competitief salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, en volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Bij onze opdrachtgever werken ruim honderd medewerkers en honderd vrijwilligers met hart voor de natuur. Onze organisatie bestaat uit de afdelingen Kinderboerderijen & Tuinen, Educatie & Participatie, het Bedrijfsbureau en een Directiestaf. De afdeling Kinderboerderijen & Tuinen is verantwoordelijk voor openstelling, beheer en exploitatie van de 8 kinderboerderijen, 11 educatieve tuinen en 3 bijzondere tuinen. De afdeling Educatie & Participatie verzorgt het educatieve programma voor scholen en voert projecten en programma's uit voor andere doelgroepen. Het Bedrijfsbureau ondersteunt en adviseert directie, Management Team (MT) en de lijnafdelingen met specialisten op het gebied van personeel en organisatie, financiën, onderhoud, logistiek, huisvesting, facilitaire dienstverlening, marketing en communicatie, inkoop en managementondersteuning. We werken 'hybride,' dus werken op locatie en thuis wisselen elkaar af.

Bij Multiselect Publiek bieden we je een competitief salaris, een aantrekkelijk keuzebudget en volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. En laten we niet vergeten dat je werkzaam zult zijn in een branche die een positieve impact maakt op de wereld.

Klinkt dit als de kans waar je op gewacht hebt? Zet dan nu de stap en wordt Sr. Financieel Medewerker in Rotterdam en Neem voor meer info contact op met Karst Sieffers via 06 - 82 29 87 18 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Bouw mee aan de duurzame toekomst van Nederland en pak deze kans!


Functieomschrijving

Als ervaren financieel medewerker ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de financiële administratie en vervul je bij ons een sleutelrol in het beheren, analyseren en rapporteren van financiële gegevens. Ook ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de relevante outsourcingspartner(s) en het bewaken van de afgesproken service levels. Je adviseert over de inrichting en uitvoering van de financiële administratie en draagt zorg voor de uitvoering hiervan volgens de wet- en regelgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de totale financiële administratie, onder meer door het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de output. Je signaleert knelpunten in de financieel administratieve processen, doet verbetervoorstellen en voert deze door.

Daarnaast bewaak je samen met de Controller de toepassing van het financieel beleid en de financiële kaders. Het bijdragen aan het opstellen van begrotingen, budgetten, jaarrekeningen en het aanleveren van informatie voor de managementrapportages behoren eveneens tot je takenpakket. Kortom, een zeer uiteenlopende rol, waarin je bijvoorbeeld de ene dag onze locaties ondersteunt bij het beheren van hun kassa en de volgende dag de Controller voorziet van managementinformatie vanuit de maandafsluiting.


Vacature-informatie

Wat wij jou als Sr. Financieel Medewerker bieden:

  • een afwisselende functie waarin je zowel tactische als operationele werkzaamheden verricht, bij de grootste lokale organisatie in Nederland op het gebied van natuur- en milieueducatie;
  • een werkklimaat waarin initiatieven voor verbetering worden gestimuleerd en gewaardeerd en je actief bijdraagt aan de maatschappelijke impact en aan de verdere professionalisering van onze organisatie;
  • een groene oase in de stad als werkomgeving;
  • de functie is ingedeeld in salarisschaal 9 (cao Vermo), maximaal € 4.683,- bruto per maand op basis van 36 uur, exclusief vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling (ABP), reiskostenvergoeding en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met daarna de mogelijkheid tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • mogelijkheden tot het volgen van een opleiding, cursus of training;
  • wij werken flexibel, zowel wat betreft werktijden als thuiswerken. Gemiddeld werk je 2 tot 3 dagen per week op onze verschillende locaties.

Functie-eisen

Je bent een stevige persoonlijkheid met een proactieve houding en met goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Van nature ben je kwaliteitsgericht en streef je naar continue kwaliteitsverbetering. Je hebt ervaring met het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan leidinggevenden, projectmatig werken en managementinformatie. Natuurlijk beschik je over goede analytische vaardigheden, ben je nauwkeurig en werk je gestructureerd en planmatig. Resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn, klantgerichtheid, samenwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen jouw tweede natuur.

Je hebt (een):

  • relevante opleiding, bij voorkeur op het gebied van finance & control, financieel management, accountancy of bedrijfseconomie;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • goede kennis van boekhoudkundige principes en financiële rapportage
  • ervaring met financiële software en tools, evenals geavanceerde Excel-vaardigheden;
  • kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • kennis van en inzicht in administratieve en bedrijfseconomische processen;
  • kennis van financieel-administratieve organisatie en interne controle.

Solliciteren bij

Jij hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding (bijv. Finance & Control) en 3-5 jaar ervaring. Jouw Excel-vaardigheden zijn uitstekend en je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn sterk. Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig en hebt goede adviesvaardigheden. Je bent proactief en enthousiast.

Meer weten over de functie van Sr. Financieel Medewerker in Rotterdam? Neem voor meer info contact op met Karst Sieffers via 06 - 82 29 87 18 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Bouw mee aan de duurzame toekomst van Nederland en pak deze kans!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in