+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

MBO Allround Financieel medewerker - Innovatie & Technologie - Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

De Jageare

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons kun je werken in een team dat bezig is met het maken van belangrijke onderdelen voor de luchtvaart- en auto-industrie, en zelfs voor de ruimtevaart! Als Allround Financieel Medewerker speel je een essentiele rol. Je werkt samen met leuke collega's om financiele gegevens te beheren en te analyseren. Ook help je bij het verbeteren van financiele processen. Je zorgt ervoor dat alles klopt en helpt het bedrijf te groeien. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Lijkt het jou leuk om tijdens een verjaardagfeestje te vertellen dat je werkt bij een innovatief bedrijf waar ze onderdelen maken om de luchtvaart- en auto-industrie te verduurzamen? Waar ze ook werken aan ruimtevaartinnovatie en onderdelen voor satellieten bouwen? Kijk dan niet verder, want voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Allround Financieel Medewerker.

Als Allround Financieel Medewerker speel je een cruciale rol in het beheren en analyseren van financiële gegevens. Je werkt nauw samen binnen een gezellig team om financiële uitdagingen aan te gaan en de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Ook bied je een ondersteunende rol bij het controleren en kloppend maken van de financiële boekhoudkundige administratie. Samen met twee financiële collega’s vorm je het financiële hart van de organisatie!

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Uitvoeren van dagelijkse financiële taken, waaronder crediteuren- en debiteurenbeheer en het verwerken en controleren van financiële transacties.
- Opstellen en analyseren van financiële rapporten en budgetten om de financiële gezondheid van het bedrijf te bewaken en strategische besluitvorming te ondersteunen.
- Actief bijdragen aan procesverbeteringen en efficiëntiewinsten binnen de financiële afdeling.
- Onderhouden van nauwe communicatie met andere afdelingen om een vlotte werking van financiële processen te garanderen.
- Assisteren bij audits en compliance-activiteiten om te voldoen aan wettelijke vereisten en interne beleidslijnen.

Gevraagd

Wij hechten niet alleen waarde aan harde skills zoals diploma's en ervaring, maar ook aan softskills. Ben jij een teamspeler met een MBO-opleiding en minstens 3 jaar ervaring in financiële administratie? Proactief, nauwkeurig en analytisch? Functioneer je goed in een dynamische omgeving waar humor en doorzettingsvermogen gewaardeerd worden? Wacht dan niet langer! Solliciteer nu en wie weet volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek.

Aanbod

Ondanks dat wij een groot, innovatief bedrijf zijn met een bepaalde hectiek vinden wij het belangrijk om goed voor ons personeel te zorgen. Wij geloven dat het boeken van resultaten begint bij het waarderen van collega’s.
  • Een aantrekkelijk salaris tussen de €3300 en €3800 bruto per maand obv 40 uur
  • Mogelijkheid bestaat om 32 – 40 uur te werken
  • Jaarcontract met kans op verlenging
  • 32 vakantiedagen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en een bedrijfsfitness regeling.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een technologieleider in geavanceerde composieten, gespecialiseerd in de industrialisatie van engineering en productie van duurzame vezelversterkende composieten voor de ruimtevaart-, luchtvaart-, transport- en scheepvaartindustrie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in