+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Jurist Klachten, Bezwaar & Beroep Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Het CAK

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als jurist binnen ons team Bezwaar & Beroep draag je bij aan een klantgerichte afhandeling van juridische zaken. Je werkt in een omgeving die eigenaarschap, vakmanschap en klantgericht denken waardeert en stimuleert. In deze rol interpreteer je wetgeving, geef je advies, en behandelt bezwaren en beroepen, waarbij een proactieve aanpak essentieel is. Je werkt samen in een team dat continu streeft naar verbetering. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als jurist bijdragen aan een klantgerichte afhandeling van bezwaren en beroep, die daarnaast ook van goede juridische kwaliteit moet zijn? Dan hebben wij dé vacature voor jou! 


Dit ga je doen

In deze uitdagende functie van Jurist Bezwaar & Beroep zorg je voor de inhoudelijke uitvoering van de bezwaar-, klacht- en beroepsbehandeling over de regelingen die we binnen het cluster Zorgverzekeringswet (Zvw) uitvoeren.

Je wordt onderdeel van het klantcentrum Zvw, bestaande uit de teams Klantcontact, Minnelijk Beheer en Klachten, Bezwaar & Beroep. Als jurist interpreteer je de wetgeving bij soms complexe vraagstukken. Jouw kennis benut je door het geven van adviezen aan collega’s en bij de behandeling van bezwaren en het bespreken van ontwikkelingen binnen de rechtspraak. De bezwaarbehandeling vraagt een proactieve en klantgerichte aanpak, waarbij in contact treden met de klant van groot belang is.
Vanwege de doelgroep binnen deze regeling is het vereist dat je kunt communiceren in het Engels.
Je past tevens de regelgeving toe op het gebied van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), de Wet open overheid (Woo) en de Zvw toe
 


Werksfeer en cultuur

Werken bij het CAK is werken in een lerende organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen én samen met collega’s de processen en dienstverlening verder verbetert. Een werkomgeving waarin eigenaarschap, vakmanschap, samenwerken en klantgericht denken en handelen voorop staat.



Aanbod

  • de mogelijkheid om thuis en op ons nieuwe kantoor in Den Haag te werken. Ons moderne kantoor is ingericht op hybride werken met flexplekken en vergaderruimten;
  • veel opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;
  • een keuzebudget van 16,33% van je bruto salaris;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in