+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Data analist die eveneens science wil doen Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij deze organisatie krijg je de kans om als Data Analist en Data Scientist samen te werken. Je helpt met het verzamelen en analyseren van data om het bedrijf te helpen groeien. Je komt terecht in een team van experts die samenwerken om de beste resultaten te behalen. Deze organisatie vindt het belangrijk dat je blijft leren en groeien, daarom bieden ze veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Ook zorgen ze goed voor hun medewerkers met leuke feestjes en een goede sfeer. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een Data Analist en wil je graag je ervaring uitbreiden met Data Science vaardigheden óf beheers je beide facetten al, maar wil je ze simpelweg samensmelten in één rol? Dan is deze combinatiefunctie de ideale optie!

Bij deze organisatie staat persoonlijke groei en ontwikkeling namelijk centraal! Ze hebben een prachtig pand welke dicht gelegen is bij het Centraal Station en is dus goed bereisbaar. Er werken hier momenteel 60 knappe koppen, de organisatie is snel groeiend en focust zich op de online-industrie!

De organisatie richt zich op het samenbrengen van mensen op een online platform met een interactief karakter en doen dit op wereldwijd niveau. Ze hebben ontzettend veel Realtime data en dat komt mede door de High-Traffic websites die zij bouwen en onderhouden. De websites worden gebouwd in .NET en ze hebben verschillende units binnen het bedrijf welke allen bestaan uit experts. Naast Sales, Marketing, Testers, Developers, DevOps hebben ze een Data team waarbij ze momenteel zoeken naar een Data Analist die tevens Data Science taken vervult. De gemiddelde leeftijd is 33 jaar en de sfeer is betrokken, nuchter en informeel.

Naast hard werken zorgt deze organisatie erg goed voor haar medewerkers en zet ze deze geregeld in het zonnetje! Ze hebben hier goed georganiseerde feestjes, zorgen ze voor een uitermate goede sfeer en krijgt iedere collega de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Als Data Analist / Scientist kom je nauw samen te werken met de huidige Data Analist. Samen ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens om bruikbare inzichten te genereren. Je werkt nauw samen met verschillende teams binnen de organisatie om de zakelijke doelstellingen te ondersteunen en data-gedreven besluitvorming te bevorderen. Daarnaast zal je betrokken zijn bij geavanceerdere data science taken, zoals voorspellende modellering en machine learning, om voorspellingen en aanbevelingen te doen die de bedrijfsprestaties optimaliseren. Het is hierbij van belang dat je cijfermatig sterk bent en idealiter ook commerciële kansen ziet. Je bent in staat om de data te verzamelen en analyseren waarmee vraagstukken als 'waar haken klanten af?' en 'wat is de omzetprognose' beantwoord kunnen worden. Je bevindingen documenteer je nauwkeurig en visualiseer je met tooling zoals Tableau. Heb je nog geen ervaring met forecasting, maar wil je dit graag gaan leren in de praktijk, dan biedt de organisatie hier alle mogelijkheden voor.

Ze zoeken een kandidaat die proactief is en zelfstandig kan opereren. Dit is geen organisatie waar je aan de hand wordt gehouden, maar ze laten je graag los, dus enige mate van zelfstandigheid is van belang. Ze investeren graag in je ontwikkeling waardoor je ook alle mogelijkheden krijgt om relevante studies en opleidingen te volgen en belangrijke certificaten te behalen. De ervaren Data Analist waarmee je zult gaan schakelen helpt je natuurlijk ook graag om jouw werk zo prettig mogelijk te maken.


Gevraagd profiel:
  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding, idealiter in de richting van een relevante studie zoals Data Science, Statistiek, Informatica, Wiskunde, of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als data-analist of data scientist;
  • Je hebt ervaring met SQL, Python;
  • Idealiter heb je reeds ervaring met visualisatie tooling als Tableau, PowerBI of vergelijkbaar;
  • Je bent analytisch sterk, goed met statistiek, zelfstandig en ambitieus;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden:

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring, maar reikt tot ongeveer 5000 euro bruto per maand.

Daarnaast ontvang je zaken als:

  • Telefoon
  • Laptop
  • Mogelijkheid om 2 dagen in de week thuis te werken
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidings- en groeimogelijkheden
  • Een inspirerende omgeving waar tevens ruimte is voor plezier etc.

Interesse in deze mooie, uitdagende maar vooral veelzijdige data-analyse / data science positie?
Dan ontvang ik graag je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel .

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in