+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Schilder Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder bij ons werk je aan het onderhoud van huizen en gebouwen in en rondom Den Haag. Je doet niet alleen schilderwerk, maar ook spuitwerk, houtrotherstel en glaszetten. We bieden een goed salaris en je kunt kiezen hoe vaak je betaald wilt worden. Ook kun je zelf je pensioen kiezen. We vinden het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we jaarlijks cursussen en organiseren we leuke evenementen zoals barbecues. Ook kun je sparen voor cadeaus en weekendjes weg. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Word onderdeel van ons team en ga aan de slag met het onderhoud van woningen en bedrijfspanden in en rondom Den Haag. Naast algemene schilderwerkzaamheden krijg je de kans om je te verdiepen in taken zoals spuitwerk, houtrotherstel en glaszetten.


Ben jij het?

We zoeken een zelfstandige en nauwkeurige schilder met ervaring in algemene schilderwerkzaamheden en houtrotreparaties, en bij voorkeur ook in spuitwerk. Het bezit van een rijbewijs en een VCA-certificaat is vereist, maar als je deze nog niet hebt, kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Bij ons start je met een salaris tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en vaardigheden. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, en je kunt je eigen pensioensregeling kiezen. Bij een goede match zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling op korte termijn. Bij Faber vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan en om op de hoogte te blijven van je wensen en ontwikkeling. We bieden jaarlijks cursussen aan en nodigen je uit voor al onze barbecues en borrels, waar je je Fabercollega's kunt ontmoeten. Bovendien spaar je met ieder gewerkt uur voor leuke cadeaus, gereedschappen en zelfs complete weekendjes weg!


Waar jij werkt

Ons onderhoudsbedrijf is al vele jaren actief in de regio Den Haag en voert totaalonderhoud uit aan woningen en bedrijfspanden. Naast schilder- en spuitwerk plaatsen we ook nieuwe ramen, deuren en kozijnen. Als dit je aanspreekt, neem dan gerust contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in