+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Schilder Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als schilder op verschillende plekken, zoals huizen en bedrijven. Je doet allerlei schilderwerk, van klein tot groot. Je hebt ervaring nodig met schilderen en het repareren van houtrot. Ook is het belangrijk dat je goed kunt werken in een team en alleen, en dat je netjes praat met klanten. Je moet zelf naar de werkplekken kunnen rijden. We bieden een goed salaris en je kunt kiezen hoe je betaald wilt worden. Ook kun je kiezen voor een pensioen dat bij je past. Als het werk goed gaat, kun je misschien blijven. We zorgen goed voor onze werknemers, met cursussen en leuke activiteiten. Je spaart ook punten voor cadeaus. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

In deze rol als schilder werk je aan diverse projecten, variërend van particuliere woningen tot zakelijke opdrachten, van kleine schilderklussen tot volledige restauraties. Elk project biedt nieuwe uitdagingen en een breed scala aan werkzaamheden!


Ben jij het?

We zoeken iemand met ruime ervaring in algemene schilderwerkzaamheden en vaardigheid in houtrotreparaties. Bij voorkeur heb je ook ervaring met wandafwerking, behangen en spuitwerk. Je bent representatief, kunt zelfstandig werken maar ook goed functioneren binnen een team, en je communiceert helder met klanten en bewoners. Een rijbewijs is vereist voor zelfstandige reizen naar projectlocaties.


Wat wij bieden

Met jouw ervaring bieden we een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Daarnaast kun je kiezen voor een pensioensregeling die bij jou past. Bij een goede match zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Bij Faber zorgen we ervoor dat je met plezier en vertrouwen naar je werk gaat. We houden regelmatig contact en bieden meerdere keren per jaar de kans om deel te nemen aan cursussen, borrels en barbecues. Bovendien spaar je met ieder gewerkt uur voor leuke uitjes, gereedschappen en andere cadeaus!


Waar jij werkt

Als je jezelf ziet werken als schilder binnen ons bedrijf, neem dan snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in