+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Leerling Bedrijfsautotechnicus Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.100 - € 2.100 p/m

Vacature in het kort

Hou je van voertuigen en wil je hier je werk van maken? Start een leer- werktraject in de bedrijfsautotechniek in een gezellige werkplaats. Je leert alles over onderhoud en reparaties aan verschillende voertuigen. Je werkt vier dagen en gaat één dag naar school. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding, en we betalen je school. Ook krijg je extra training om nog beter te worden. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij al je hele leven weg van voertuigen? Maak er dan werk van en betreed de wereld van de bedrijfsautotechniek door je aan te sluiten bij Maintec voor een leer- werktraject in Den Haag! Ervaring is niet nodig. Tijdens de BBL-opleiding krijg je namelijk de kans om jezelf te scholen tot een meester in bedrijfsautotechniek!


Waar ga je werken?

Je komt te werken in een gezellige werkplaats in het Westland, waar je je bezighoudt met algeheel onderhoud, inclusief reparaties en het herstellen van schades aan diverse voertuigen, zoals trekkende voertuigen, trailers, aanhangwagens, bestelbussen, koelmotoren en laadkleppen.

De werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur en het team werkt met enthousiasme samen. Zowel jonge als ervaren collega's staan zij aan zij om ervoor te zorgen dat de voertuigen weer veilig de weg op kunnen. De sfeer is informeel en gezellig. Hier vind je een team dat hard werkt, maar een lachen tussendoor en een gezellige vrijdagmiddagborrel net zo belangrijk vindt!


Wat ga je doen?

Als toekomstig bedrijfsautotechnicus word je opgeleid tot een expert in bedrijfsautotechniek. Je brengt één dag per week door op school en dompelt jezelf vier dagen onder in de werkplaats in het Westland. Je steekt je handen uit de mouwen en gaat aan de slag met vrachtwagens, trailers en ander grootschalig materieel. Onder de vleugels van een ervaren technicus zul je geleidelijk aan steeds zelfstandiger taken uitvoeren.

Je zult je bezighouden met een scala aan taken, zoals het uitvoeren van zowel kleine als grote onderhoudsbeurten, reparaties, het oplossen van storingen en het vervangen van banden. Na verloop van tijd zul je zelfs complexe storingen aanpakken, of ze nu mechanisch, elektronisch of hydraulisch van aard zijn. Op school zul je je verdiepen in de theorie achter de bedrijfsautotechniek. Hier volg je de opleiding tot bedrijfsautotechnicus (niveau 2) of eerste monteur bedrijfsautotechnicus (niveau 3). We koesteren jouw groei en bieden naast de opleiding ook extra praktijktrainingen aan, zodat je kunt uitgroeien tot een volwaardige monteur!


Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt je VMBO-opleiding afgerond of een technische vooropleiding voltooid;
  • Je hebt een passie voor sleutelen aan voertuigen, met name bedrijfsauto's;
  • Handigheid en een proactieve instelling zijn jou niet vreemd;
  • Je bent leergierig en hebt er geen probleem mee om gedurende 2 of 3 jaar één dag per week naar school te gaan;
  • Je woont in de buurt van Den Haag (een rijbewijs is een pluspunt).
Wat kun je van ons verwachten

Salaris tussen € 1100,- en € 2100,- bruto per maand (volgens de CAO en afhankelijk van je leeftijd). Daarnaast hebben we een gunstige regeling voor reiskosten, nemen we de kosten voor je schoolgeld en boeken voor onze rekening, en kun je deelnemen aan extra praktijktrainingen om je vaardigheden bij te schaven. En met 25 betaalde vakantiedagen per jaar heb je genoeg tijd om te ontspannen!

Je wordt begeleid door een ervaren mentor en ontvangt ondersteuning en coaching vanuit Maintec om ervoor te zorgen dat je je diploma behaalt. Kortom, we bieden niet alleen een salaris, maar ook de nodige ondersteuning en kansen om jezelf te ontwikkelen tot een topmonteur!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in