+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roelofarendsveen.

Leerling Bedrijfsautotechnicus Roelofarendsveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.200 - € 2.300 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van bedrijfsautotechniek met ons werken en leren traject. Je start bij een prachtige merkdealer en werkt in een team van enthousiaste collega's. Tijdens je opleiding werk je aan verschillende bedrijfsvoertuigen en groei je uit tot een echte vakman. Je krijgt de kans om door te groeien en meer te leren. Dit is een unieke kans om te starten in de autobranche. Je ontvangt een goed salaris, en alle kosten voor school en boeken worden betaald. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om te investeren in jouw toekomst? Betreed de wereld van bedrijfsautotechniek via ons werken en leren traject en verdien een aantrekkelijk salaris terwijl je wordt opgeleid tot een volwaardig monteur in de bedrijfsautotechniek! Via Maintec ga je aan het werk op een moderne werkplaats in Roelofarendsveen. Lees snel verder om meer te ontdekken!


Waar ga je werken?

Welkom bij onze prachtige merkdealer in Roelofarendsveen. Het ideale startpunt voor jouw reis naar de top van de autowereld! In onze bruisende werkplaats, gevuld met een team van gepassioneerde collega's, sta jij elke dag klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Hier krijg je de kans om te schitteren terwijl je werkt aan een breed scala aan bedrijfsvoertuigen, van wendbare bestelbusjes tot imposante vrachtwagens. Gedurende de 3 jaar durende opleiding ontwikkel je jezelf tot een meester in bedrijfsautotechniek en word je een echte vakman en aanvulling op het bestaande team.

Maar dat is nog niet alles! Als je na het behalen van je mbo-opleiding nog meer wilt leren, zijn er binnen ons bedrijf talloze mogelijkheden om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.


Wat ga je doen?

Als bbl-leerling eerste Bedrijfsautotechnicus (niveau-3) ben je vier dagen per week te vinden in de werkplaats waar je onder begeleiding van een ervaren leermeester aan zowel lichte als zware bedrijfswagens sleutelt. Van het uitvoeren van inspecties en onderhoudsbeurten tot het opsporen van storingen en het gereedmaken van nieuwe voertuigen voor aflevering, jij draait er je hand niet voor om!

Maar dat is nog niet alles! Naast je werkzaamheden in de werkplaats krijg je de gelegenheid om één dag per week naar school te gaan. Hier verdiep je je in de theoretische aspecten van jouw werk en bereid je jezelf voor op de praktijk. Ook staan algemene vakken zoals Nederlands en rekenen op het programma om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Kortom, een baan boordevol afwisseling en uitdagingen waarin verveling geen kans krijgt!


Wat verwachten wij van jou?
  • Je bent leergierig en gedreven om zowel praktische als theoretische vaardigheden te ontwikkelen;
  • Met jouw hands-on mentaliteit en teamgeest ben je een waardevolle aanwinst voor ons team van monteurs;
  • Je bent klaar om samen met ons de handen uit de mouwen te steken en de wereld van bedrijfsautotechniek te veroveren;
  • Je woont in Roelofarendsveen of de nabije omgeving en bent klaar voor een carrière vol uitdagingen en groeimogelijkheden!

Ben jij er klaar voor om jouw carrière in de autobranche een vliegende start te geven? Solliciteer nu en betreed de wereld van bedrijfsautotechniek met Maintec aan jouw zijde!


Wat kun je van ons verwachten

Als BBL-leerling eerste bedrijfsautotechnicus geniet je van een scala aan voordelen die jouw carrière een vliegende start geven:

💰 Direct een aantrekkelijk salaris tussen € 1200,- en € 2300,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd;

📚 Geen zorgen over school- en boekengeld, Maintec neemt deze kosten voor haar rekening;

🌴 Doorbetaalde vakantiedagen en vakantiegeld zodat je optimaal kunt genieten van je welverdiende rust;

📜 Een contract gedurende de volledige looptijd van je opleiding, 3 jaar lang zekerheid;

👥 Persoonlijke begeleiding van een toegewijde leermeester en een persoonlijke coach vanuit Maintec, zodat jij je diploma behaalt!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in