+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Leerling Bedrijfsautotechnicus Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.100 - € 2.100 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan voertuigen en wil je hier je beroep van maken? Dan is onze BBL-opleiding tot Bedrijfsautotechnicus iets voor jou! Je leert alles over het onderhouden en repareren van vrachtwagens. Je werkt in een team van enthousiaste monteurs die klaarstaan om je alles te leren. Je krijgt persoonlijke begeleiding en de opleidingskosten worden door ons betaald. Plus, je kunt extra trainingen volgen om nog beter te worden in je vak. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte handige Harry of Harriëtte die het liefst de hele dag in de tuin of in de garagebox aan voertuigen sleutelt? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou! Start jouw avontuur met de BBL-opleiding tot Bedrijfsautotechnicus in Rotterdam-Zuid en wordt een expert in de voertuigentechniek met Maintec aan jouw zijde!


Waar ga je werken?

Via Maintec krijg je de kans om te schitteren bij een fantastische dealer in het hart van Rotterdam-Zuid. Stap binnen in een dynamisch team van ongeveer 15 gepassioneerde monteurs, die stuk voor stuk verslingerd zijn aan het sleutelen. Hier staan je nieuwe collega's klaar om je met open armen te ontvangen, want niets vinden zij leuker dan hun kennis met jou te delen. Jouw groeitraject hangt dus volledig af van jouw motivatie en inzet! Of je nu begint op niveau-2 en doorgroeit tot niveau-4, of jezelf onderscheidt door het behalen van je APK-papieren, hier is alles mogelijk!


Wat ga je doen?

De wereld van sleutelen! Duik met jouw handen in het werk en voer onderhoud en reparaties uit aan de meest imposante vrachtwagens. Elke werkdag begint om 08:00 uur met een nieuwe uitdaging in de werkplaats, waar je samen met jouw leermeester of een andere doorgewinterde monteur aan de slag gaat. Naast het sleutelen krijg je ook één dag per week de kans om je kennis bij te spijkeren op school, waar je de niveau 2 of 3 opleiding tot Bedrijfsautotechnicus volgt.


Wat verwachten wij van jou?

Als toekomstige leerling Bedrijfsautotechnicus volg je een MBO-2 of 3 opleiding tot Bedrijfsautotechnicus. Maar dat is niet alles. We zoeken ook naar:

  • Een stevige dosis technische kennis en ervaring met sleutelen;
  • Een grenzeloze leergierigheid en de vastberadenheid om de opleiding met succes af te ronden;
  • Een passie voor hands-on werk en liefde voor fysiek uitdagende taken;
  • Je bent gevestigd in (de omgeving van) Barendrecht of Rotterdam.

Ben jij klaar om jouw passie voor techniek te laten zien en jezelf te ontplooien tot een ware expert? Sluit je dan aan bij Maintec en laat jezelf zien binnen dit bruisende team in Rotterdam-Zuid!


Wat kun je van ons verwachten

Een zee aan mogelijkheden! Je wordt gedurende dit leer- en werktraject uitstekend begeleid door een vaste leermeester, die je alle ins en outs van het vak leert. Daarbovenop neemt Maintec de kosten voor de BBL-opleiding tot Bedrijfsautotechnicus voor haar rekening. Daarnaast ontvang je:

  • Salaris tussen de € 1100,- en € 2100,- bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek, inclusief vakantiegeld en pensioenopbouw;
  • Persoonlijke begeleiding van een vaste leermeester op de werkplaats, evenals coaching vanuit Maintec;
  • Extra trainingen en RPT-dagen, zoals bedrijfsauto-elektronica, onderhoud en diagnose stellen, om ervoor te zorgen dat jij dat felbegeerde diploma binnenhaalt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in