+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Senior Projectmedewerker - Facilitair & Expertise Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centraal Orgaan opvang asielzoekers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.820 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als Senior Projectmedewerker F&E ben je de spil in het team op tactisch niveau, waarbij je complexe vraagstukken binnen Facility Management, logistiek en meer aanpakt. Je biedt ondersteuning aan het teamhoofd en draagt bij aan de professionalisering van werkprocessen. Bij ons krijg je veel vrijheid, een aantrekkelijk salaris, een jaarcontract met optie tot vast, een individueel keuzebudget, en vitaliteitsuren, naast een goede balans tussen werk en vrije tijd. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior Projectmedewerker F&E ben jij hét aanspreekpunt binnen het team Facilitair & Expertise op tactisch niveau. Je neemt het voortouw bij ingewikkeldere vraagstukken op het vlak van Facility Management, (goederen)logistiek, contractmanagement en KENEX (Kennis en Expertise centrum). Je bent  verantwoordelijk voor het opstellen van managementrapportages, verslagen, adviezen, actielijsten, werkprocessen en sturing op de gemaakte afspraken. Kortom:  projectondersteuning  en procesmanagement in de breedste zin van het woord. Je houdt van afwisseling en kunt snel schakelen tussen diverse disciplines. Herken jij jezelf in deze functie? Dan kijken wij erg uit naar jouw sollicitatie en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar!


Wat ga je doen?

Als Senior Projectmedewerker bied je primair ondersteuning aan het teamhoofd Facilitair & Expertise. Je bewaakt, onderhoudt en verbetert werkprocessen, ondersteunt bij notuleren, Excel-overzichten en planningen en draagt bij aan financiële verantwoording. Daarnaast bied je advies en secundaire ondersteuning aan de Adjunct-teamhoofden en breng je structuur aan in Sharepoint voor digitale archieven. Als verbindende factor zorg je voor een soepel verloop van alle activiteiten binnen het team.

Je waarborgt optimale procesondersteuning, documentatiebeheer en effectieve samenwerking, door klantwensen scherp te formuleren, behoeften te identificeren en projecten inhoudelijk te ondersteunen. Je neemt actief deel aan diverse teamprojecten, houdt relevante informatie up-to-date op het intranet en beschikt over sterke communicatievaardigheden en een proactieve houding.


Waar ga je werken?

Samen met je collega’s binnen Facilitair & Expertise, met name: jouw Teamhoofd en twee Adjunct-teamhoofden draag je zorg voor (verdere) professionalisering van onze werkprocessen en ontwikkelingen binnen de diverse werkvelden. De rol van Senior Projectmedewerker wordt intern Senior Medewerker Ondersteuner genoemd.

Je werkt samen met vier verschillende teams met verschillende expertises die servicegericht en ondersteunend zijn aan het vastgoedproces. We spreken elkaar aan en motiveren elkaar voor een goede dienstverlening. Binnen de hectiek zorgen  we voor elkaar en hebben we ook lol. Binnen F&E zijn we een divers team wat betreft opleidingsniveau en achtergronden en er is veel eigen inbreng en zelfstandigheid mogelijk. 


Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond, bij voorkeur op het gebied van Facility Management/Projectmanagement.
  • Je hebt aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van projectmanagement, vastgoed en contractmanagement;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke, projectmatige rol.
  • Kennis van SAP/AFAS en Condor is een pre en je bent bereid de opleiding Elementaire Bouwkunde te volgen.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en zoekt actief naar samenwerking.
  • Je bent stressbestendig en laat je niet snel uit het veld slaan.
  • Je bent onderzoekend en nieuwsgierig van aard en gaat pro-actief te werk.
  • Je zorgt op tactische wijze dat deadlines worden behaald.
  • Als laatste ben je flexibel: de werkdruk kan soms hoger liggen en de prioriteiten kunnen snel wijzigen. Wij vragen dan ook van jou dat je makkelijk kunt schakelen binnen de verschillende aandachtsgebieden en aandacht geeft wat prioriteit heeft.
Over het COA als werkgever  

Bij het COA vangen we sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. 

Bij ons werk je samen met collega’s uit diverse disciplines aan de opvang en begeleiding van asielzoekers uit allerlei culturen en met diverse achtergronden. Wij bieden je een veelzijdig en afwisselend takenpakket en vragen van jou zelfstandigheid. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en wij waarderen initiatieven die ons werk beter maken. Je krijgt van ons volop de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien. Wil je meer weten kijk dan op Werken bij het COA.

We vinden duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand belangrijk. Daarom maken we optimaal gebruik van de diverse talenten en vermogens van onze medewerkers. Voor jouw werk krijg je een aantrekkelijk salaris, eerlijke vergoedingen en een goed pensioen.


Wat bieden we jou?

Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Het COA hecht veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. 

Het aanbod:

  • Salarisindicatie max. € 4.820,42 bruto per maand jaar o.b.v. 36 uur.
  • In eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Individueel keuzebudget van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • 144 uur vakantieverlof bij een full time dienstverband (plus 26 uur in IKB).
  • Vitaliteitsuren (afhankelijk van de leeftijd)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een loopbaanbudget.
  • Een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Wil je bij het COA werken dan vragen we een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Alle collega’s leggen de Eed of Belofte af. 

Het COA hecht sterk waarde aan integriteit en betrouwbaarheid. Zodra wij jou een aanbod doen voor indiensttreding voeren we een pre-employment screening uit. De screening bestaat uit ten minste de volgende onderdelen: aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), Diploma- en certificaten controle, Identiteitscontrole.

Wij ontvangen graag je cv met een motivatiebrief waarin jouw schrijfvaardigheden goed naar voren komen. Heb je nog vragen: voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jannes Cruiming via 06-11 71 55 72 of met Gina Hillebrandt (Recruitment Adviseur) via 06- 27 29 80 67.

Ben jij ZZP-er, houdt er dan rekening mee dat wij onze nieuwe collega’s alleen een loondienstverband aanbieden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in