+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Poeldijk.

Medewerker Facilitair & Projectondersteuning Poeldijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rekroet Werving & Selectie

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rekroet Werving & Selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie help je collega's met reizen voor hun werk. Je boekt vliegtickets en verblijven, zodat ze makkelijk op hun bestemming komen. Ook regel je bezoeken van mensen van binnen en buiten het land. Je zorgt dat alles klaarstaat, zoals eten en drinken, en dat iedereen weet wat ze moeten doen. Veiligheid is ook belangrijk. Je let op dat iedereen veilig kan werken. Plus, je organiseert leuke dingen voor het team, zoals bedrijfsuitjes. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Als Medewerker Facilitair & Projectondersteuning ben je verantwoordelijk voor het boeken van vliegtickets en accommodaties voor onze (Service)Monteurs, zodat zij probleemloos kunnen reizen naar verschillende locaties voor hun werkzaamheden.

Je ontvangt gedetailleerde reisplanningen en locatie gegevens van de Projectleiders. Met deze informatie ga je aan de slag om de meest geschikte vluchtopties te vinden, rekening houdend met de gewenste vertrek- en aankomsttijden, prijsklasse en eventuele speciale vereisten. Je zorgt dat de visa in orde is en dat de collega’s probleemloos het vliegtuig in stappen en zich alleen bezig hoeven te houden met het project.

Het ontvangen van nationale en internationale bezoeken
Of het nu een grote Japanse delegatie, een groep studenten, partners, of een klant, jij weet een draaiboek in elkaar te zetten die keurig op de doelgroep is afgestemd. Je regelt de catering en zorgt dat op de juiste momenten de juiste collega's aangesloten zijn. Je houdt een kort lijntje met ICT zodat op technisch vlak ook niks te wensen overblijft. In welke orde van grootte het bezoek ook is, jij verblikt of verbloost niet en krijgt energie van de coördinatie.

Focus op veiligheids- en gezondheidsaspecten
Je houdt de veiligheids- en gezondheidsaspecten binnen de organisatie nauwlettend in de gaten. Daarbij implementeer je maatregelen om een veilige werkomgeving voor alle collega's te waarborgen op kantoor. Je geeft dan ook voorlichting aan collega’s tijdens de maandelijkse toolboxmeeting over relevante veiligheids- en gezondheidsthema’s. Verder willen wij bij Certhon aan alle certificeringen voldoen en daarvoor faciliteer jij de documentatie en vervolgens de interne en externe audits.

‘Coördinatie en beheer’
In deze functie staat coördineren en beheren centraal. Zo ben je onder andere verantwoordelijke voor de bedrijfskleding en het wagenpark. Daarnaast houd je je bezig met het beheer in en rondom het pand, denk hierbij aan het inplannen van glazenwassers en tuinmannen tot voorraadbeheer van kantoor- en schoonmaakartikelen.

Organiseren van events
Het is voor jou gesneden koek; het organiseren van bedrijfsuitjes en andere teamactiviteiten. Bij Certhon gaan we voor een positieve en betrokken werksfeer en, naast de VrijMiBo op de vlonder, horen daar ook uitjes en bedrijfsfeesten bij. Je pakt het zorgvuldig aan en denkt aan alles, van catering tot muziek en van tafelbekleding tot de nodige bedankjes.



Gevraagd

  • Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel. Je werkt vanzelfsprekend zelf zo veilig mogelijk, maar durft anderen er ook op aan te spreken als je ziet dat er in veiligheid iets te verbeteren valt;
  • Je wordt blij van een uitdagende functie, waarbij het boeken van reizen voor de (service)monteurs een groot onderdeel is;
  • Je werkt graag zelfstandig;
  • Je laat je niet snel van de wijs brengen. Hoe druk het ook is, jij houd je hoofd koel en behoudt het overzicht.


Aanbod

  • Een onboardingsprogramma, om jou zo snel en soepel mogelijk kennis te laten maken met ons innovatieve familiebedrijf;
  • Meerdere keren per jaar organiseren we een Certhon College die inhaakt op verschillende thema’s zoals vitaliteit, veiligheid of het delen van de verkoopstrategie;
  • Een informele, gezellige én ambitieuze werksfeer, die je door het hele bedrijf voelt;
  • Een team met vakkundige collega’s waar je mee kunt sparren en samenwerkt aan mooie resultaten;
  • Iedere vrijdagmiddag een VrijMiBo op onze vlonder aan het Westlandse water.


Bedrijfsomschrijving

Bij Certhon hebben we een missie. Wij willen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat stellen om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm; wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! En dat gaat zo goed dat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s die onze missie verder helpen te realiseren!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in