+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Meewerkend projectmanager digitale innovatie Dimence Groep Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van digitale innovatie binnen de geestelijke gezondheidszorg! Als onderdeel van ons toegewijde Ontwikkeling & Innovatie team, speel je een cruciale rol in het realiseren van digitale transformatieprojecten die een directe impact hebben op de zorg. Je werkt binnen ons programma DG Connected, waar je samen met collega's uitdagende vraagstukken aanpakt. Met een focus op verbetering, verandering en digitale kansen, ben je de drijvende kracht achter onze missie om de zorg toekomstbestendig te maken. Ontdek een rol waar jouw expertise in projectmanagement, procesbegeleiding en innovatie centraal staat. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Meewerkend projectmanager digitale innovatie

Voor het team Ontwikkeling & Innovatie

Heb jij een drive voor het verbeteren van zorg? Ben je scherp op de ontwikkelingen in de (digitale) zorg en wil je de kansen hierin met ons initiëren en benutten? Ben je daarnaast een verbindende denker én doener en heb je ervaring in projectmanagement? Lees dan snel verder!

In een snel veranderende samenleving staan de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en de welzijnswereld voor diverse uitdagingen. De toenemende vraag naar geestelijke gezondheidszorg en begeleiding, krapte op de arbeidsmarkt, gecombineerd met een complexer wordend zorglandschap en een grote vraag naar digitalisering, vereist een dynamische en innovatieve aanpak.

Team Ontwikkeling & Innovatie (O&I) richt zich op digitale innovatie en implementatie van projecten die helpend zijn bij deze uitdagingen.

Dimence Groep heeft een speciaal programma opgezet om deze vraagstukken aan te gaan en de brug te slaan tussen ICT & zorg; DG Connected. Jij komt voor het overgrote deel van je werk te werken binnen dat programma. Dit doe je samen met je collega’s van team O&I. We zoeken een meewerkend projectmanager digitale innovatie voor 36 uur per week die van aanpakken weet door de inzet van projectmanagement, procesbegeleiding en met kennis van verandermanagement, veranderingen wil stimuleren en vooral realiseren.

Team Ontwikkeling & Innovatie
Team O&I richt zich op complexe en uitdagende vraagstukken. Voorbeelden zijn:

  • Het inzetten van nieuwe technologie in de behandeling.
  • Het gebruiken van data in de zorg.
  • Het zorgen voor goede interne en externe zorgnetwerken met minimale wachttijd.
  • Het verzorgen van een goed ondersteunde digitale klantreis.
  • Het ontwikkelen van een programma om de basis digitale vaardigheden te stimuleren.
  • Het optimaliseren van processen.

Binnen Team O&I zijn we er om te stimuleren, te verbinden, te versnellen en te versterken. Onze rol varieert hierbij van coördinator, projectleider, thema-eigenaar (programmamanagement), kennisdeler, spin in het web en procesbegeleider. We denken mee met verschillende lagen uit de organisatie en zijn actief in projectmanagement om gezamenlijk resultaten te behalen. We innoveren met lef, zoeken grenzen op, signaleren in- en externe ontwikkelingen en zoeken naar mogelijkheden om initiatieven en ideeën te versnellen en te verbinden. Het team is onderdeel van dienst Facilitair, Digitalisering & Huisvesting (FDH), die zich inzet om Dimence Groep verder klaar te maken voor de veranderingen in de zorg.

Wat ga je doen?
Binnen deze rol heb je verschillende verantwoordelijkheden. In de rol van thema-eigenaar hou je je bezig met programmamanagement. Je richt je op het realiseren van de beoogde doelen binnen één van de digitaliseringsthema's, gebaseerd op onze heldere Visie op Digitalisering. De implementatie van deze doelen krijgt vorm aan de hand van jouw roadmap. Het is jouw voortdurende taak om de roadmap in overleg met de belanghebbenden binnen Dimence Groep up-to-date te houden. Zo waarborg je dat we met de juiste projecten bezig zijn om de doelstellingen van het thema te behalen.

In de rol van projectleider ben je actief in het managen van projecten en taken en werkt waar nodig mee aan de uitvoering. Je zorgt dat de juiste disciplines bij de start worden aangehaakt, weet taken te beleggen waar ze horen en weet wat nodig is om met gevoeligheden om te gaan. Weerstand is voor jou geen reden om te stoppen, maar om op zoek te gaan naar een andere aanpak. Je bent gericht op het gezamenlijk neerzetten van een verbetering van de zorg die gedragen wordt door alle belanghebbenden. Je vertaalt nieuwe kansen en veranderingen in de zorg naar Dimence Groep en weet dit om te zetten naar een plan om deze actief binnen Dimence Groep uit te voeren.

Over de organisatie:
Dimence Groep is de toonaangevende aanbieder van geestelijke gezondheidszorg en welzijn in Overijssel! Bij ons draait alles om het bevorderen van een wereld waarin mentale veerkracht centraal staat. We nemen niet alleen een leidende rol in de zorgsector, maar zijn tevens een innovatieve pionier op het gebied van digitalisering en innovatie. Met gedreven bestuurders, een robuuste ICT-infrastructuur en een toegewijde CMIO staan we stevig in onze schoenen. Ons programma DG Connected, onder leiding van twee ervaren directieleden, illustreert onze vastberadenheid om onze positie te handhaven en verder te versterken. Als een vooraanstaande gebruiker van eHealth-platforms in de GGZ-sector, streven we ernaar om onze positie te behouden en uit te breiden. Ben jij degene die ons kan helpen om deze ambitie te realiseren?

Ben jij onze nieuwe collega?
Als dit jou aanspreekt en je jezelf hierin herkent, dan beschik je waarschijnlijk over de volgende vaardigheden en eigenschappen:

  • Heb je een afgeronde HBO-opleiding;
  • Is het een pré als je kennis hebt van de huidige ontwikkelingen in GGZ en/ of welzijn;
  • Heb je aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Heb je kennis van programma- en projectmanagement;
  • Heb je kennis van verandermanagement en procesbegeleiding;
  • Neem je initiatief, ben je creatief, vindingrijk en kun je je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken;
  • Werk je graag resultaatgericht samen;
  • Heb je overtuigingskracht en ben je in staat een bijdrage te leveren aan het bijeen brengen van tegengestelde belangen, als dat nodig is voor het coördineren en uitvoeren van projecten;
  • Heb je gevoel voor verhoudingen;
  • Kun je snel schakelen en sta je met humor en relativeringsvermogen in je werk.

Wij hebben veel te bieden!

  • Een uitdagende functie voor 36 uur per week,
  • Voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • De functie is ingedeeld in FWG 60, conform CAO GGZ, waarbij inschaling afhankelijk is van je opleiding en werkervaring.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van intern aangeboden bij- en nascholingen en onbeperkt gebruik van GoodHabitz.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • Je standplaats is Deventer, maar werken op een plek die voor jou meer passend is, behoort zeker tot de mogelijkheden. Het is vooral belangrijk dat je de mensen, die voor jouw werk van belang zijn, opzoekt.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Marianne ten Brinke (teamleider) via 06 – 83 22 53 82 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Enthousiast? Reageer dan gelijk via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in