+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Schilder Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als schilder bij ons familiebedrijf werk je aan mooie projecten en ben je echt trots op wat je doet. Elke dag is anders. Je begint met koffie en plant samen met je collega wat jullie gaan doen. Aan het eind van de dag praten jullie over de volgende dag. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe je pensioen geregeld wordt. Ook zijn er leuke extra s, zoals een zomer-BBQ en een kerstdiner. Je hebt altijd iemand waar je terecht kunt met vragen. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder ben jij het visitekaartje van een mooi schildersbedrijf. Jouw werkdag begint op maandagochtend met een heerlijke kop koffie, waarna je samen met je collega naar je volgende opdrachtgever gaat. Vandaag staan jullie voor een particuliere klus: het schilderen van de voorkant van een prachtig herenhuis. Communicatie is een van jouw sterke punten en samen met je collega maak je een plan voor de dag. Aan het einde van de dag bespreken jullie de planning voor morgen voordat je terugkeert naar huis. Bij dit mooie familiebedrijf haal jij als schilder veel voldoening uit je werk.


Ben jij het?

Het bedrijf zoekt een schilder met een diploma of enkele jaren ervaring in de schilders branche. Goede communicatieve vaardigheden, een passie voor het schildersvak en de voorkeur om in koppels te werken zijn belangrijk. Ook een gevoel voor humor wordt gewaardeerd.


Wat wij bieden

Het vakmanschap van een schilder verdient natuurlijk een passende beloning. Daarom biedt het bedrijf een startsalaris tussen de 2500 en 3500 euro bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast heb je de keuze tussen twee pensioenopties: het Stipp of Schilder pensioen. Het bedrijf biedt verder een vast contract, een auto van de zaak of de mogelijkheid om samen te rijden, tijd-voor-tijd-regeling, korting op zorgverzekering via Faber, twee opleidingen naar keuze per jaar, deelname aan het Faber-spaarprogramma en leuke extra's zoals een zomer-BBQ en een kerstdiner met kerstpakket. Bovendien heb je een vast contactpersoon die alles voor je regelt.


Waar jij werkt

Dit schildersbedrijf is een familiebedrijf dat zich al meer dan 80 jaar richt op particulier en onderhoudswerk en gespecialiseerd is in verzekeringsschilderwerk. Bijvoorbeeld bij schade door storm, inbraak of waterschade. De baan als schilder blijft hierdoor divers, maar het ambacht blijft centraal staan. De informele sfeer en fijne contacten tussen collega's en management maken het werken bij dit bedrijf nog aantrekkelijker.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in