+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Adviseur bodem Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aeres Agree

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Je zult een verschil maken door bij te dragen aan de gezondheid en veiligheid van onze leefomgeving. Je werk is afwisselend, van historisch bodemonderzoek tot het adviseren over de resultaten. We bieden een inspirerende werkomgeving met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Plus, we hebben leuke extra s zoals teamborrels en sportactiviteiten. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving

Werken in een team van 200 ingenieurs en adviseurs, met wie je samen een bijdrage levert aan de milieu- en bodemprojecten. Werkplezier staat hoog in het vaandel, zodat je elke dag het beste uit jezelf en je omgeving kan halen. Ga jij aan de slag als adviseur bodem?


Wat ga je doen

Je werk als adviseur bodem heeft impact, je werkt met je collega's aan grote maatschappelijke vraagstukken. Van de energietransitie tot de transformatie van steden. Zo draagt onze opdrachtgever bij aan een gezondere en veiligere leefomgeving voor de generaties na ons.

Je werkzaamheden zijn zeer divers en bestaan onder andere uit het uitvoeren van historisch bodemonderzoek en het voorbereiden van veldwerk. Je analyseert de resultaten van het door jouw begeleide bodemonderzoek. Vervolgens adviseer je over de bevindingen. Je hebt veel contact met je collega’s en met de klant, daardoor is je werk afwisselend en uitdagend.


Waar ga je dit doen

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau, onder meer op het gebied van onze bodem en diepe ondergrond. Meer dan 200 professionals houden zich bezig met bodemonderzoek, bodembeleid, de voorbereiding, begeleiding en evaluatie van bodemsaneringen. Ze onderzoeken, adviseren, organiseren en realiseren. Waarbij ze gebruik maken van state-of-the-art-technieken zoals sensoring, software en big data. Dit doen ze voor overheden en het bedrijfsleven.

Wist je dat onze opdrachtgever de langste dronevlucht ooit in Europe heeft gemaakt; dat ze een eigen bos hebben gekocht en dat ze koploper zijn in de toepassing van sensortechnologie en AI? Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.


Wat heb je in huis

Als adviseur bodem ga jij gestructureerd en georganiseerd aan het werk. Daarnaast wordt het volgende van je gevraagd:

  • een afgeronde hbo- of wo- opleiding in (bij voorkeur) milieukundige richting;
  • een collegiaal, betrokken en een dienstverlenende houding;
  • goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling.
Wat mag je verwachten

Onze opdrachtgever gelooft erin dat je met werkplezier meer uit jezelf kan halen. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden ze daarom belangrijk. Er heerst een open, informele cultuur en het is een plek waar je jezelf kunt zijn. Regelmatig organiseren ze teamborrels, kennisbijeenkomsten, gaan ze samen sporten of muziek maken. Daarnaast kan je van ons het volgende verwachten:

  • je ontvangt op basis van jouw ervaring een goed startsalaris tussen de €2500,- en €3500,- (op basis van 40 uur);
  • eindejaarsuitkering;
  • opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • een werksfeer die motiveert en inspireert.

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Wil je toch eerst meer informatie neem dan gerust contact met me op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in