+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doesburg.
Laad meer vacatures

Senior EMVI Coördinator Doesburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als Senior EMVI Coordinator speel je een cruciale rol in het schrijven en coördineren van commerciële en creatieve plannen voor succesvolle aanbestedingen. Je nieuwsgierigheid en onderzoeksdrang helpen je de behoeften van (potentiële) klanten te begrijpen, waardoor je unieke inzichten kunt bieden. Je bent de drijvende kracht achter de strategie van het EMVI-plan, waarbij jouw overtuigende schrijfstijl en coördinerende vaardigheden het verschil maken. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior EMVI Coördinator schrijf en coördineer je commerciële en creatieve plannen voor een succesvolle aanbesteding. Met jouw winnaarsmentaliteit, vlotte pen en goede coördinerende vaardigheden weet je dit goed vorm te geven. Daarbij ben je nieuwsgierig aangelegd en ga je graag uit op onderzoek, en stel je de vraag: wie zijn de (potentiële) klanten van de aannemer? Waar liggen de behoeftes? Deze informatie haal je zowel extern als intern op. Daarom is het van belang dat je snel kan schakelen en goed met verschillende type mensen kan communiceren, om de vraag achter de vraag te achterhalen.

Met jouw ervaring bepaal je samen met je collega's de strategie van het EMVI-plan. Jij bent hier eindverantwoordelijk voor en schrijft dit in een overtuigend en onderscheidend verhaal!



Gevraagd

Als Senior EMVI Coördinator word je intern opgeleid door toppers binnen je team. Je bent communicatief erg vaardig in woord en geschrift, zodat je samen met het team een geweldig EMVI-plan kunt ontwikkelen. Verder wordt het volgende van je verwacht:

  • Je bent HBO of WO opgeleid (bijvoorbeeld Journalistiek, een Technische opleiding of Communicatie);
  • Je hebt affiniteit met de infra en de regio;
  • Je beschikt over een winnaarsmentaliteit;
  • Je bent contactueel sterk en communicatief vaardig in woord en geschrift;


Aanbod

Onze opdrachtgever heeft ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Daarbij worden doorgroeimogelijkheden en de juiste omstandigheden voor een optimale persoonlijke en professionele ontwikkeling aangeboden. Verder ontvang jij:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel autonomie en verantwoordelijkheid;
  • Een uitdagende functie die techniek, communicatie en commercie mooi combineert;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Werken in een omgeving dat op topniveau acteert;
  • Gezellige collega's!


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever uit de Achterhoek zoekt een ervaren EMVI Coördinator met een visie en strategisch inzicht. De aannemer heeft circa 150 werknemers en is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een kwalitatieve infrabouwer met hun werkgebied in Ede, Wageningen, Achterhoek en Liemers. Zij hanteren bewust een regionale focus. Ze weten wat er speelt in de regio, voelen de regionale cultuur en politiek goed aan en spreken dezelfde taal. Hun focus ligt op partnerschap, kwaliteit en lange termijn relaties. Juist dan is het essentieel dat de kwaliteit van de dienstverlening uitstekend is, aldus de directie van deze financieel gezonde aannemer. De sfeer en cultuur van de onderneming kenmerkt zich door een familiare sfeer en informele omgangsvormen. De mensen worden gewaardeerd en goed verzorgt door de onderneming en daar krijgt de onderneming betrokkenheid en lange dienstverbanden voor terug. Voor de toekomstige Senior EMVI Coördinator is het erg belangrijk dat hij zich goed in bovenstaande kan vinden en vanuit diezelfde filosofie wil opereren!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in