+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.
Laad meer vacatures

Teamleider Plaatwerk Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In de rol van teamleider plaatwerk leid je het team op de CNC afdeling. Je zorgt dat alles goed loopt en dat het team het beste uit zichzelf haalt. Je verbetert processen en motiveert je collega's. Je komt te werken bij een bedrijf dat voorop loopt in de metaaltechniek. Ze maken slimme en duurzame producten. Samen met je team werk je aan innovatieve oplossingen. Je krijgt de kans om te groeien door trainingen en een opleidingsbudget. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

In de rol van teamleider plaatwerk ben je verantwoordelijk voor de optimale prestatie van de CNC afdeling en zorg je voor voorspelbaarheid in de orderstructuur., Je weet hoe je de efficiency en rendement van bestaande processen kan optimaliseren en je bent in staat om de capaciteiten van je team optimaal in te zetten. 

  • Je onderhoudt de communicatielijnen naar de interne productieafdelingen;
  • Je initieert en implementeert procesverbeteringen en motiveert je team om dit samen op te pakken;
  • Je enthousiasme is aanstekelijk;
  • Je denkt in oplossingen en weet dit te vertalen naar de werkvloer.
Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons: een mooie baan bij onze opdrachtgever een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken een opleidingsbudget van € 1500,- zodat je blijft groeien secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).


Ben jij het?

De juiste kandidaat voor deze functie heeft een MBO opleiding met leidinggevende ervaring in de machine industrie. Je bent enthousiast en wil samen met je team het beste resultaat behalen. Kennis en ervaring met geautomatiseerde plaatwerkomgeving is een pre. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, bent oplossingsgericht en flexibel.


Waar jij werkt

Je komt te werken bij onze opdrachtgever, een innovatieve speler in de metaaltechniek die volop in ontwikkeling is. Ze ontwikkelen en produceren slimme prototypes en duurzame metaalproducten. Samen hebben ze als doel op de beste te zijn in innovatieve oplossingen voor de klant. Je komt te werken in een gezellig team waar durf en nieuwsgierigheid erg belangrijk is!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in