+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Psychiater High Intensive Care Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGNet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de psychiatrie als psychiater op onze HIC-afdeling. Werk in een hecht team waarbij je cruciale bijdragen levert aan het herstel van patiënten in een acute setting. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de AMS-regeling, een uitgebreid keuzebudget, en een evenwichtig dienstrooster. Verder bieden we een inspirerende werkomgeving in de prachtige Achterhoek, waar Noaberschap hoog in het vaandel staat. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een afwisselende baan met veel beweging en flinke uitdaging dan is onze psychiaterfunctie binnen de HIC van Doetinchem echt iets voor jou! Een plek waar teamwork op de voorgrond staat en je zo' n beetje alles meemaakt wat je kan verwachten binnen de psychiatrie. Durf jij de uitdaging aan?

Jouw werkplek
De HIC is een acute opnameafdeling voor mensen die een ernstige ontregeling doormaken. De afdeling biedt kortdurende intensieve behandelingen aan een uiteenlopende patiëntengroep. Denk hierbij aan; mensen die voor het eerste opgenomen worden, patiënten die al ambulant in behandeling zijn en instroom vanuit andere behandelprogramma’s. Op de acute opnameafdeling komt het wel eens voor dat patiënten alleen in een gedwongen kader behandeld kunnen worden om een behandelrelatie op te bouwen.

Vereniging Medische Staf
Binnen GGNet word je lid van de Vereniging Medische Staf (VMS) die ervoor zorgt dat er een psychiater-buddy voor je klaar staat om je wegwijs te maken binnen GGNet. De VMS zet zich in om de positie van de psychiater als medisch specialist binnen GGNet scherp te houden. De VMS heeft als doel om de onderlinge verbinding van de psychiaters in GGNet goed te houden, invloed op besluitvorming uit te oefenen door gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen en de kwaliteit van zorg optimaal te houden. De vereniging komt (minimaal) vier keer per jaar bijeen voor de algemene ledenvergadering, nascholing en gezellig diner.

Zo werk jij
Als psychiater HIC in een multidisciplinair team lever je dagelijks een topprestatie waardoor je bijdraagt aan het herstel van onze patiënten. Je bent daarbij eindverantwoordelijk voor het medisch psychiatrische behandelbeleid van individuele patiënten. Je hebt in het behandelteam een aandeel in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Ook neem je als achterwacht deel aan crisisdiensten. Vanuit je (beleids)rol adviseer je de directie en het management pro-actief en niet-vrijblijvend over het GGNet-behandelbeleid en de gewenste toekomstrichting. Zo geef je mede vorm aan de implementatie van goede GGZ: je adviseert op basis van actuele thema’s, vraagstukken en zorginhoudelijke ontwikkelingen. Primair zoek je daarbij steeds naar behoeften en kansen binnen de teams, weet je verschillende scenario’s te ontwerpen en beïnvloed je zo de besluitvorming. Ook lever je een bijdrage aan het jaarplan en de kwartaalgesprekken.

Voor de crisisdienst van GGNet in de Achterhoek participeer je als achterwacht in het crisisrooster.

Wat neem je mee
Een gedreven medisch specialist met gevoel voor de omgeving en hart voor het vak. Jij bent sociaal zeer vaardig en jij beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Positieve energie en een gezonde dosis humor zorgen ervoor dat jij een bijdrage levert aan een fijne werksfeer. Je hebt de energie om te vernieuwen, maar wilt behouden wat van waarde is. Je bent iemand die de verbinding zoekt met de vakgroep maar ook binnen het netwerk zichtbaar wil zijn.

Daarnaast:
✔ Heb jij de academische opleiding tot arts (inclusief BIG-registratie) en een medische specialisatie tot psychiater afgerond (inclusief RGS-registratie). Ook als je bijna klaar bent met je opleiding tot psychiater komen we graag met je in contact.
✔ Voel jij je prettig bij de bijzondere verantwoordelijkheid die wij de psychiater als onderscheidende discipline toekennen.

Dit krijg je van ons
Wij bieden je een vaste aanstelling waarbij de uren in overleg kunnen worden afgestemd.

• Een salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling afhankelijk van kennis en ervaring op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
• Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
• Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds Zorg&Welzijn). GGNet betaald 50% jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. voor meer informatie.
• De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om in balans te blijven.
• Diensten waar je als achterwacht deelneemt in het rooster voor de Achterhoek. Er wordt een puntensysteem gehanteerd waarbij het doel is dat geen collega te veel diensten draait. Er is een maximum aantal diensten vastgesteld.
• AMS-budget voor bij- en nascholing.
• De VMS en de A-opleiding verzorgen een eigen geaccrediteerde nascholingscyclus met actuele onderwerpen.
• Een woon- en werkplek in de mooie Achterhoek waar Noaberschap nog wat betekent!
• Binnen onze organisatie wordt wetenschappelijk onderzoek gefaciliteerd.

Bij GGNet krijg je de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen.

Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van GGNet.

Echt iets voor jou?
Herken jij jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Remco Uenk, manager HIC en Ambulant Doetinchem, via telefoonnummer 088-9334866.

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van onze procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in