+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.
Laad meer vacatures

BBL leerling mechatronica Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zet jouw passie voor machines om in een glansrijke carrière! Ontdek de wereld van elektrotechniek, besturingstechniek, mechatronica en werktuigbouwkunde bij Maintec. Werk en leer tegelijkertijd in ons bbl-opleidingstraject, waar je wordt opgeleid tot monteur technische dienst én je mbo-diploma behaalt. Klaar voor een gave mix van praktijkervaring en professionele groei? Join Maintec en laat jouw technische talent stralen!


Waar ga je werken?

Stap in de wereld van mechatronica als leerling monteur via Maintec! Werk bij een bedrijf dat draait om het bouwen, ontwerpen en repareren van mechatronische producten, denk aan machines en robots. Onze eerste ontmoeting is een gezellig gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Daarna gaan wij op zoek naar het perfecte bedrijf waar jij je passie kunt uitleven, met de juiste begeleiding en de mogelijkheid om je mbo-diploma te behalen. Bij Maintec sta je er nooit alleen voor, want we komen minstens 4 keer per jaar langs om jou te ondersteunen op weg naar jouw diploma. Ons doel? Jou transformeren tot een topmonteur, zodat jij met een diploma en een stralende toekomst de wereld in stapt!


Wat ga je doen?

Als BBL leerling mechatronica krijg je de kans om een mechanisch genie te worden bij een cool tech-bedrijf in Dokkum of omgeving. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als monteur bij een (groot) productiebedrijf of als servicemonteur in de buitendienst, waar je op locatie sleutelt aan machines of aan mechanische/elektrotechnische systemen. Wat je ook doet, jouw taken zijn altijd super divers en lekker technisch!

Hoe het werkt? Simpel! Je gaat 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school waar jij een MBO opleiding in de mechatronica gaat volgen. Dit kan zowel op MBO niveau 2, 3 of 4! Op het werk ga je aan de slag met allerlei machines of robots, voert onderhoud uit, en lost storingen als een pro op. Bovendien denk je mee over manieren om de veiligheid te verbeteren en probeer je problemen te voorkomen, zodat de machines altijd top draaien. In dit werk kom je in aanraking met allerlei technische disciplines, zoals elektro, mechatronica, werktuigbouwkunde en besturingstechniek. Kortom, een veelzijdige job waarin jij je ontwikkelt tot een allround technisch talent! 💪🔧🔌


Wat verwachten wij van jou?

Heb je onlangs je vmbo-diploma behaald en start je in september met een Mechatronica opleiding op mbo-niveau 2, 3 of 4? Of volg je al een technische opleiding en zoek je een BBL werk- en leerplek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Herken je jezelf in het volgende profiel?

  • Affiniteit met elektrotechniek, mechatronica en/of werktuigbouwkunde.
  • Een echte doener en liefde voor techniek.
  • Leergierig en bereid om 1 dag per week gedurende 2 jaar naar school te gaan.

Woon je in de buurt van Dokkum en wil je starten als mechatronica monteur? Reageer snel via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of twijfels over het profiel? Neem voor meer info contact op met Marloes van der Wal via telefoonnummer: 06 48 801 159. Solliciteren via whatsapp kan ook!


Wat kun je van ons verwachten
  • Salaris tussen de €850 & €2500,- bruto per maand. Gebaseerd op leeftijd en mogelijke ervaring.
  • Geen kosten voor je opleiding, wij betalen jouw schoolgeld, boeken & laptop
  • Een tof team met leuke collega's en een vaste leermeester die jou het vak leert in de praktijk
  • 25 vakantiedagen en elk jaar in mei een extra zakcentje voor jouw vakantie
  • Reiskosten vergoeding
  • Een contract voor de duur van je opleiding
  • Een eigen Maintec coach die jou begeleid tot aan jouw diploma
  • Naast je mbo- opleiding de mogelijkheid om op kosten van Maintec diverse cursussen te volgen. Bijvoorbeeld een cursus elektrotechnisch schakelen of een lascertificaat. Jij mag zelf kiezen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in