+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Leerkracht SBO Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als SBO leerkracht bij Maandag(R) werk je met passie aan de ontwikkeling van leerlingen in cluster 4, waarbij je pedagogische stappen viert en hen voorbereidt op de toekomst. Naast een inspirerende werkomgeving bieden we een (vast) dienstverband, toegang tot de Maandag(R) Academy voor trainingen, een marktconform salaris, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding, en zelfs de mogelijkheid tot een auto van de zaak. Ontdek hoe jouw maandag er nóg beter uit kan zien! Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als SBO leerkracht bespreek jij regelmatig de voortgangen, ontwikkelingen en gedragsproblemen van de leerlingen met de ouders en/of verzorgers. Je houdt je bezig om binnen een klas het uiterste uit ieder kind te halen. Veder kan jij als SBO leerkracht echt genieten van de kleine pedagogische stappen die jouw leerlingen maken. Jouw doel is om in 1 schooljaar de leerlingen klaar te stomen voor de volgende grote stap. Ga jij het verschil maken voor deze leerlingen? Als SBO leerkracht werk je voornamelijk met leerlingen van cluster 4.

De meest voorkomende problematieken binnen het cluster 4 zijn:

  • Gedragsproblematieken;
  • Ontwikkelingsproblemen;
  • Psychiatrische problemen.

Is de functie van Leerkracht SBO jou op het lijf geschreven? Mail dan snel jouw CV en motivatie naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel mij op 06-83 26 24 43 of solliciteer direct via onderstaande knop!


Functie eisen

Naast jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen als SBO leerkracht voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je beschikt over een PABO-diploma of bent in de afrondende fase van je opleiding;
  • Ervaring in het onderwijs is mooi meegenomen, maar geen harde eis;
  • Je kunt leerlingen motiveren en tot actie over laten gaan.

Wat biedt maandag jou?

  • Een (vast) dienstverband bij Maandag®;
  • Zelfontplooiing op de Maandag® Academy door middel van cursussen en trainingen;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Onderwijs;
  • Opbouw van pensioen, een eindejaarsuitkering volgens het cao en vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding 0,21 cent per km;
  • Een auto uit ons uitgebreide wagenpark behoort tot de mogelijkheden;
  • Begeleiding van een Recruiter en Accountmanager tijdens het schooljaar.

Is de functie van Leerkracht SBO - onderbouw jou op het lijf geschreven? Mail dan snel jouw CV en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel mij op 06-83 26 24 43 of solliciteer direct via onderstaande knop!


Over het bedrijf

Over de scholen waarmee we samenwerken:

Aan diversiteit in scholen geen gebrek. We werken samen met grote scholen, kleine scholen, openbare scholen, christelijke scholen en ga zo maar door. Ze hebben allemaal zo hun eigen kenmerken en visie. Door de gesprekken die we samen hebben, kijken we welke school jou het meest aanspreekt en dan vertellen we je ook graag meer over hun werkwijze.

Over Maandag®:

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

De sollicitatieprocedure:

Lijkt het jou een toffe uitdaging via Maandag® aan de slag te gaan? Dan zien we jouw motivatie en cv graag verschijnen. 24 uur na je sollicitatie krijg je bericht en hebben we een korte telefonische screening. Daarna nodigen we je uit voor een bak koffie/thee op onze vestiging in Leeuwarden en gaan we samen om de tafel om jouw wensen en behoeften te bespreken. Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we een tweede gesprek in. In dit gesprek checken we allebei nog een keer of het werken bij Maandag® iets voor je is. Als dat zo is dan gaan we een samenwerking met elkaar aan. Ben jij er klaar voor?


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht SBO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in