+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Startende leerkracht basisonderwijs Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.001 - € 4.573 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stap in de wereld van het basisonderwijs als startende leerkracht en laat je passie voor lesgeven tot bloei komen. Bij ons krijg je de unieke kans om in een omgeving te werken, waar persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan. Ontwikkel jezelf met onze uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag academy. Geniet van een competitief salaris, de flexibiliteit van werken op verschillende scholen, en een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Welkom in de wereld van het basisonderwijs! Ben jij een enthousiaste en gedreven startende leerkracht, klaar om je passie voor het onderwijs in de praktijk te brengen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou als startende leerkracht basisonderwijs. Kom bij ons team en ontdek de voldoening van het begeleiden en inspireren van jonge leerlingen tijdens hun belangrijke jaren op de basisschool.

Wat ga je doen als startende leerkracht basisonderwijs?

Jij bent de sleutel tot succes, en je staat te popelen om het basisonderwijs te ontdekken. Als leerkracht in het basisonderwijs ben jij een ware multitasker. Je behoudt het overzicht in de klas, verdeelt jouw aandacht zorgvuldig tussen meerdere leerlingen en vergeet daarbij nooit het belang van individuele aandacht. Jij speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van de jongere generatie, en je weet precies hoe je dit op jouw unieke en creatieve manier kunt aanpakken. Laat jouw passie en creativiteit de klas transformeren tot een bruisende leeromgeving waarin elke leerling tot bloei komt.

  • Lessen voorbereiden en eventueel extra opdrachten voorbereiden;
  • Extra aandacht geven aan leerlingen die voor- of achterlopen;
  • Zowel pedagogisch, als didactisch ervaring op doen.
Functie eisen

Waar we jou heel blij mee maken:

  • Een salaris tussen de €3001,- en €4573,-;
  • De mogelijkheid om in (vast)dienstverband te treden bij Maandag® waardoor je bij verschillende opdrachten kan worden ingezet; 
  • Je krijgt de kans om op verschillende scholen te werken;
  • Bij Maandag® staat persoonlijke aandacht centraal en krijg je de begeleiding die jij nodig hebt;
  • Een reiskosten vergoeding van €0,21 netto per kilometer (van deur tot deur) met de mogelijkheid tot een lease auto;
  • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière te stimuleren via onze Maandag academy.

Waar wij heel erg blij van worden:

  • Je hebt de PABO onlangs afgerond, of zit in de afrondende fase van de PABO;
  • Je affiniteit met het werken in een dynamische omgeving;
  • Je oog hebt voor de individuele behoeften van de leerlingen.
Over het bedrijf

Over de opdrachtgever:

Deze onderwijsinstelling is een veelzijdige organisatie die vooruitstrevend en inspirerend onderwijs biedt aan alle individuen. Vanuit hun eigen zienswijze en achtergrond voelen ze een sterke verbintenis met de leerlingen en hun families. Ze streven naar vernieuwende onderwijsbenaderingen en een inclusieve omgeving op al hun scholen. Hun focus ligt op het helpen van leerlingen om hun volledige potentieel te bereiken. Ze begeleiden hen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun vaardigheden, terwijl ze hen ondersteunen in het worden van zelfverzekerde, verantwoordelijke individuen die zorg dragen voor zichzelf, anderen en de wereld om hen heen. In deze organisatie handelen we consistent volgens onze principes en kernwaarden. Ze hechten belang aan verbondenheid, vertrouwen, moed en enthousiasme.

Maandag:

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startende leerkracht basisonderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in