+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Leerkracht speciaal basisonderwijs cluster 4 Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.197 - € 5.329 p/m
  • 13e maand, Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar om het verschil te maken in het leven van leerlingen die extra begeleiding nodig hebben? Als leerkracht in speciaal onderwijs cluster 4 kun je hun wereld verrijken en hen helpen hun volle potentieel te bereiken. Geniet van de voldoening van het werken in een inclusieve omgeving waar elk kind telt. Met een aantrekkelijk salaris en een 13e maand, bieden we je een en uitdagende werkomgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij klaar om het verschil te maken in het leven van leerlingen die wat extra begeleiding nodig hebben? Als leerkracht in speciaal onderwijs cluster 4 kun jij hun wereld verrijken en hen helpen hun volle potentieel te bereiken. Ontdek de voldoening van het onderwijzen in een inclusieve omgeving waar elk kind telt. 💶 €3.197 - €5.329 en een 13e maand.

Als leerkracht in het speciaal onderwijs cluster 4 krijg je de kans om jouw vaardigheden en kwaliteiten optimaal in te zetten en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Je werkt in een dynamische en uitdagende omgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een leerkracht in het speciaal onderwijs cluster 4 voor 0,4 - 1 fte die van afwisseling houdt en openstaat voor (mogelijk) meerdere vervangingsopdrachten per jaar. Jij komt op een school te werken met een pittige groep leerlingen, dus het is belangrijk dat je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en een goede dosis humor. Soms uiten de kinderen zich fysiek naar jou, dus het is van belang dat je stevig in je schoenen staat.

Als leerkracht in het speciaal onderwijs cluster 4 ben je verantwoordelijk voor het bieden van een veilige en gestructureerde leeromgeving voor onze leerlingen. Je bent in staat om de leerlingen te motiveren en te stimuleren in hun ontwikkeling. Je hebt affiniteit met leerlingen met gedragsproblematiek en weet hoe je hiermee om moet gaan. Je bent een echte teamplayer en werkt nauw samen met collega's en ouders.

Wij bieden jou een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij de leerkracht in het speciaal onderwijs cluster 4 die wij zoeken? Reageer dan snel en wie weet kom jij ons team versterken!

Wat biedt Maandag® jou?

  • Een (tijdelijk of vast) dienstverband bij Maandag®;
  • Een salaris tussen €3019 en €5329;
  • Een 13e maand;
  • Wij vergoeden jouw reiskosten met €0,21 per kilometer.  Een leaseauto (privé te rijden) behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden;
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Als onderwijs professional kun je verschillende trainingen en cursussen volgen vanuit de Maandag® Academy.
Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Pabo- diploma of in de afrondende fase van de studie
  • Minimaal twee tot vijf dagen beschikbaar;
  • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd;
  • Ervaring als leerkracht in het speciaal basisonderwijs is een pré.

Durf jij het aan?

Laat ons niet langer in spanning, maar reageer direct. Toch nog wat vragen? Neem dan contact met mij op. Dan help ik je graag! 


Over het bedrijf

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht speciaal basisonderwijs cluster 4 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in