+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.
Laad meer vacatures

Medewerker productie kozijnen Dokkum Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 0 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 11,75 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken met je handen en ben je goed in zagen, boren en timmeren? In een team waar plezier belangrijk is? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat mooie kozijnen maken met de beste gereedschappen. We werken in een nieuwe, ruime hal met een fijne sfeer. Er is ook ruimte om te groeien in je werk. We zijn een bedrijf dat veel waarde hecht aan duurzaamheid en kwaliteit. Kom jij ons team versterken? Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die niet vies is van een beetje zagen, boren, timmeren en schroeven? Wil jij werken in een gezellig team waar een grapje op zijn tijd niet wordt geschuwd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij iemand die niet vies is van een beetje zagen, boren, timmeren en schroeven? Wil jij werken in een gezellig team waar een grapje op zijn tijd niet wordt geschuwd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als productiemedewerker kozijnen ga jij aan de slag met het maken van de mooiste kozijnen van Friesland. Je werkt met de nieuwste machines en gereedschappen, maar ook met je blote handen als dat nodig is (niet echt natuurlijk, we hebben wel handschoenen voor je). Het is jouw taak om de kozijnen zo perfect mogelijk te maken, want we willen natuurlijk niet dat de klanten van onze opdrachtgever klagen dat er een kiertje zit waar de wind doorheen waait.

Voor de versterking van ons productieteam zoekt onze opdrachtgever nog een enthousiaste collega. De werkplaats is vergelijkbaar met een kozijnenfabriek en een combinatie van een timmerfabriek en aluminium kozijnenfabriek. Er wordt gewerkt in een nette en nieuwe hal met veel bewegingsruimte, en (niet onbelangrijk!) een goede sfeer. Je bent vooral bezig met het assembleren van aluminium profielen, orders picken en het assisteren bij het pakketteren/gereed maken voor logistiek.


Functie eisen

Wat wij zoeken:

  • Je hebt twee rechterhanden (of linkerhanden, als je linkshandig bent);
  • Je houdt van gezelligheid op de werkvloer en maakt graag een praatje;
  • Je kunt tegen een grapje en maakt er zelf ook graag één;
  • Je hebt geen hoogtevrees, want soms moet je ook op een ladder staan om de kozijnen te monteren;
  • Je woont in de buurt van Dokkum; 
  • Je bent niet allergisch voor zaagsel, want dat komt nog wel eens voorbij vliegen.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echt Fries bedrijf dat gevestigd is in Dokkum. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof producten zoals kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakrandbekleding, dakkapellen en serres.

Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en de uitstekende service die zij bieden. Ze werken samen met diverse gerenommeerde partners om de beste materialen en producten te kunnen leveren.

Een belangrijk aspect is dat ze zich richten op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo zijn alle producten van onze opdrachtgever volledig recyclebaar en wordt er tijdens het productieproces rekening gehouden met het milieu. Dit wordt onderstreept door hun keurmerken en certificeringen, zoals het KOMO-keurmerk en het FSC-keurmerk.

ER is een eigen productiehal in Dokkum, waar de kunststof producten geproduceerd worden. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen showroom waar klanten de verschillende producten kunnen bekijken en advies kunnen krijgen.

Kortom, onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf op het gebied van kunststof producten, dat zich richt op duurzaamheid en kwaliteit.


Wat wij bieden

Wat wij bieden:

  • Een gezellige werksfeer met leuke collega's
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf (wie weet sta jij straks wel aan het hoofd van de kozijnen-productie!)

Dus ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb jij zin om in Dokkum aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu als productiemedewerker kozijnen bij onze opdrachtgever. Reageer op deze vacature of contact ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina./ 0511 726 000

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in