+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14,77 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als productiemedewerker doe je verschillende taken in het maken van producten. Je werkt met verschillende machines en doet verschillende bewerkingen, zoals platen leggen, profielen uitpakken en in elkaar zetten. Als je al enige ervaring hebt of het leuk vindt om te leren over machines, is dat een pluspunt. Je leert alles wat je moet weten en er is altijd iemand om hulp te vragen. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Als productiemedewerker hou jij je bezig met verschillende taken. Wat je doet hangt af van wat er nodig is en wat je al kunt.

In het productieproces maken jullie verschillende producten. Hiervoor zijn verschillende bewerkingen nodig die op allerlei machines gedaan worden. De ene keer is het nodig om platen op de machine te leggen en een andere keer moeten de profielen uitgepakt en gespoten worden. Het kan ook zijn dat je wat in elkaar moet zetten. Heb je al ervaring als operator of lijkt dat je ook erg leuk, dan is er ook ruimte om te leren hoe de machines ingesteld moeten worden.

Wat er moet gebeuren en hoe je dat doet dat leer je allemaal. Er is altijd wel iemand in de buurt aan wie je hulp kunt vragen. Wel is het belangrijk dat je wat feeling hebt voor techniek.

Je werkt doordeweeks dagelijks van 7:00-16:00. Er wordt niet overgewerkt dus je bent echt om 16.00 uur klaar.


Gevraagd

  • Gevoel voor techniek.
  • Bereid om productiewerk en/of operatorwerk op te pakken.


Aanbod

  • Een bruto salaris tussen €13,27 en €14,77 bruto per uur.
  • Reiskostenvergoeding € 0,21 p/k.
  • Elke vrijdag het salaris op je rekening.
  • Vaste werktijden, dus iedere dag mooi op tijd thuis.
  • Werk voor lange tijd en als het van beide kanten goed bevalt kans op een vast contract.
  • Een vast contactpersoon bij AB Vakwerk die alles voor jou regelt.
  • Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg jij van ons een opleidingsvoucher van maar liefst € 1000,00! Hiermee kan jij de training of cursus volgen die jij zelf wilt!


Bedrijfsomschrijving

Deze afwisselende functie krijg je bij een bedrijf dat al ruim 40 jaar plafond- en wandproducten produceert. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland bedienen zij klanten die speciale plafond- en wandproducten nodig hebben. Denk dan aan MDF platen voor de bevestiging van hangtoiletten of plafondplaten en profielen voor plafondverlichting. Met hun eigen machinepark produceren ze deze exact volgens de wensen van de klant. Op de vestiging in de buurt van Drachten werken ongeveer 40 personeelsleden. Daarvan werken er zo'n 12 in de productie en in het magazijn. Het is wel duidelijk dat de werksfeer goed is. Veel van de personeelsleden werken er in ieder geval al meer dan 10 jaar en sommige zelfs al 40 jaar!Wil jij meewerken aan het maken van de beste wanden en plafonds? Reageer dan direct!Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je wel interesse of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jelke via 06-30054098 of [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in