+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.
Laad meer vacatures

Medewerker productie kozijnen Dokkum Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een plek waar je handigheid met gereedschap kunt inzetten? Wij zoeken iemand die kozijnen wil maken in een team met een goede sfeer. Je werkt in een moderne werkplaats met zowel machines als handgereedschap. Je maakt kozijnen perfect, zodat klanten tevreden zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in hout en aluminium producten, met veel aandacht voor duurzaamheid. Je krijgt de kans om te groeien en misschien wel de leiding te nemen. Plus, je werkt met leuke collega's. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar handige doe-het-zelvers! Ben jij handig met gereedschap en zoek je een team waar een goede sfeer en humor belangrijk zijn? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou!

Ben jij handig met gereedschap en zoek je een plek waar vakmanschap en een gezellige werksfeer samenkomen? Dan hebben we een uitdagende functie voor jou als productiemedewerker kozijnen! Je gaat aan de slag in een moderne werkplaats, waar je zowel met geavanceerde machines als met je eigen handen werkt (maar maak je geen zorgen, we voorzien je van handschoenen). Jouw taak is om de kozijnen tot in de perfectie te maken, zodat de klanten geen klachten hebben over tocht of kieren.

Onze opdrachtgever zoekt een enthousiaste collega om het productieteam te versterken. De werkplaats is het beste te vergelijken met een combinatie tussen een aluminium kozijnenfabriek en een timmerfabriek. Er wordt gewerkt in een nieuwe en nette hal met veel bewegingsruimte, en (niet onbelangrijk!) een goede sfeer. Je zult voornamelijk bezig zijn met het assembleren van aluminium profielen, het verzamelen van orders, het zagen van kunststof beglazingsplaten en het assisteren bij het gereedmaken van de producten voor verzending.


Functie eisen

Wat wij zoeken:

  • Je hebt twee rechterhanden (of linkerhanden, als je linkshandig bent);
  • Je houdt van een goede werksfeer op de werkvloer en maakt graag een praatje;
  • Je kan goed nauwkeurig werken, alleen en in teamverband
  • Je hebt geen hoogtevrees, want soms moet je ook op een ladder staan om de kozijnen te monteren;
  • Je woont in de buurt van Dokkum; 
  • Je bent niet allergisch voor zaagsel, want dat komt nog wel eens voorbij vliegen.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een authentiek Fries bedrijf, gevestigd in Dokkum, welke gespecialiseerd is in de productie en verkoop van hoogwaardige producten gemaakt van hout en aluminium. Sinds de oprichting in 1994 hebben ze meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd in de branche. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie vanwege de hoge kwaliteit van hun producten en de uitstekende service die ze bieden.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn kernwaarden waar ze zich op richten. Alle producten zijn volledig recyclebaar en het productieproces wordt zorgvuldig uitgevoerd met aandacht voor het milieu. Dit wordt bevestigd door hun keurmerken en certificeringen, zoals het KOMO-keurmerk en het FSC-keurmerk.

Het bedrijf beschikt over een eigen productiehal in Dokkum, waar de kunststof, aluminium en houten producten met vakmanschap worden gefabriceerd. Daarnaast hebben ze een showroom waar klanten de diverse producten kunnen bezichtigen en deskundig advies kunnen ontvangen.

Al met al is onze opdrachtgever een toonaangevend bedrijf op het gebied van kunststof producten, met een sterke focus op duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit.


Wat wij bieden

Wat wij bieden:

  • Een gezellige werksfeer met leuke collega's
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf (wie weet sta jij straks wel aan het hoofd van de kozijnen-productie!)
  • Salaris conform CAO Timmerindustrie op basis van werkervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in