+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker 2-ploegen Leeuwarden Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als montagemedewerker ga je producten voorbereiden, monteren en controleren. Veiligheid en organisatie zijn heel belangrijk. Je werkt in een bedrijf dat steeds groter wordt en veel nieuwe dingen bedenkt. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Je werkt samen met aardige collega's in een omgeving die je aanmoedigt om te groeien. Ook draag je bij aan een betere toekomst, want het bedrijf gebruikt milieuvriendelijke manieren om te werken. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ontdek de uitdagende rol van montagemedewerker Je verantwoordelijkheden omvatten het voorbereiden, monteren en controleren van producten, met een sterke focus op veiligheid en organisatie. Bij ons groeiende en innovatieve bedrijf liggen er volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling in een stimulerende en collegiale werkomgeving. Lees meer over deze functie!

Ontdek de uitdagende rol van montagemedewerker. Je verantwoordelijkheden omvatten het voorbereiden, monteren en controleren van producten, met een sterke focus op veiligheid en organisatie. In ons groeiende en innovatieve bedrijf liggen er volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling in een stimulerende en collegiale werkomgeving.

Als ervaren kracht binnen de rol van Productiemedewerker ben je belast met het gestandaardiseerd assembleren van diverse losse componenten op of aan kunststofkozijnen en raamprofielen, in overeenstemming met de vastgestelde richtlijnen en specifieke klantvereisten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de naleving van de productspecificaties en kwaliteitsnormen, waarbij je streeft naar een eindproduct dat voldoet aan de hoogste standaarden.


Over het bedrijf

Voor jou als enthousiaste nieuwe werknemer biedt dit bedrijf een inspirerende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien. Als voorloper in de kunststofprofielenindustrie leggen ze de nadruk op vernieuwing en duurzaamheid. Hier kun je hoogwaardige producten verwachten die perfect aansluiten bij de behoeften van klanten. Samen met een team van gedreven professionals werk je aan kwaliteit en klanttevredenheid. De ultramoderne productiefaciliteit en het uitgebreide assortiment zorgen voor oplossingen die niet alleen functioneel zijn. Bovendien draagt het bedrijf actief bij aan een groenere toekomst door te investeren in milieuvriendelijke productieprocessen. Hier maak jij als nieuwe kracht een belangrijk verschil!


Wat wij bieden
  • Salaris tussen de €2.200,- en €2.800,- bruto per maand
  • Een uitdagende functie in een groeiend en innovatief bedrijf;
  • Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega's;
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
Wat wij vragen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Zelfstandig, nauwkeurig, en resultaatgericht kunnen werken;
  • Technische kennis.

Als dit jouw interesse wekt, reageer dan eenvoudig op deze vacature en we zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met onze vestiging in Leeuwarden. Bel ons op 058 203 9010.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in