+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker handdoekrollen Blycolin Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 36 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Op de afdeling handdoekrollen bij Blycolin is er een kans op een vaste baan. Je werkt samen met collega's aan het wassen, drogen, vouwen en stapelen van rolhanddoeken. Dit werk is belangrijk voor hotels en campings. Je helpt de machines en zorgt dat alles goed loopt. Het is een leuke baan in een team waar de sfeer goed is. Als je van aanpakken weet en graag in een team werkt, is dit iets voor jou. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op de afdeling handdoekrollen binnen Blycolin heb jij kans om een vaste baan op te halen. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor het gehele was proces van de handdoekkrollen. Wil jij aan de slag als productiemedewerker bij Blycolin in Heerenveen? Je collega's verwarmen je met open armen. Het is mogelijk om 27 uur of 36 uur per week aan de slag te gaan.

Als productiemedewerker kom jij te werken in een leuk en en enthousiast team. Voor verschillende afdelingen zijn ze druk op zoek naar versterking. Maar momenteel zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker op de afdeling handdoekrollen. Op deze afdeling zijn ze verantwoordelijk voor het afrollen, wassen, drogen, vouwen en stapelen van rolhanddoeken. Aan het begin van de lijn worden de rollen afgerold en voorzien van een elastiek om het vastlopen in de wasmachine te voorkomen. Daarna plaats je de lappen in de mangel(machine), waar ze weer tot rollen worden gevormd. Tot slot controleer je of de rollen netjes zijn opgerold en maak je ze klaar voor verzending. Deze rolhanddoeken kun je vinden in de keukens, toiletten en badkamers van verschillende hotels en camping in Nederland. Het mooie van dit werk is dat veel machinaal gaat! Aan jouw de taak om een verlengstuk te zijn van de machine. Samen met de machines en je collega zorgen jullie er voor dat het op rollertjes loopt. De gehele wasserij verzorgt dus voornamelijk schone was voor de horeca. Hierbij kun je denken aan lakens, handdoeken, beddengoed en rolhanddoeken voor de toiletten. De werktijden zijn van 06:00 tot 16:00, het is mogelijk om 3 tot 4 dagen per week aan de slag te gaan. Omdat er tussen week 30 en week 36 een piek ligt in de werkzaamheden bij de wasserij. Is het niet mogelijk om een vakantie te boeken in deze periode. (als je al iets geboekt hebt, gaan we wel graag het gesprek aan). We zijn naast vaste mensen dus ook op zoek naar mensen voor enkel de zomermaanden. 


Functie eisen
  • Bij voorkeur 36 uur per week beschikbaar, 27 uur is eventueel ook mogelijk;
  • Op korte termijn beschikbaar;
  • Beschikbaar van 06:00-16:00 uur;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Geen vakantieplannen staan in week 30 t/m week 36.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote wasserij wat voornamelijk in de horeca sector actief is. Ze dragen graag bij aan een schone en smetteloze beleving. De Friese nuchterheid staat centraal en samen met het team wordt de klus geklaard. Dagelijks worden er 400 karren wasgoed verwerkt, flink doorpoten dus. Maar dankzij je gezellige collega's vliegt de dag voorbij! Ze zijn erg flexibel en in overleg is er veel mogelijk.


Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie waarin je aan de slag kunt van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 13,42 bruto per uur, echter zit er een cao verhoging aan te komen. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van €0,15 per km, tot 80 km per dag.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in