+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Blycolin Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Blycolin in Heerenveen zoeken we een productiemedewerker die van aanpakken weet. Je gaat aan de slag in een team dat schone was verzorgt voor de horeca. Je helpt met verschillende taken, zoals het insteken en ophangen van wasgoed. Het werk is tot oktober, maar kan langer duren als je goed bent. Je komt in een gezellig team en krijgt een eerlijk salaris. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jouw werkweek efficiënt indelen en 36 uur werken in slechts 4 dagen? Ben jij een teamspeler die snel aan de slag gaat en het werk met enthousiasme oppakt? Dan ben jij degene die we zoeken! Voor Blycolin, een bekende wasserette in Heerenveen, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het verwerken van de schone was. Met gezellige collega's, vast werk en een aangename werksfeer, bieden wij jou een plezierige werkweek.

Als productiemedewerker bij Blycolin in Heerenveen ben jij de versterking die het bedrijf verder helpt. De wasserij verzorgt voornamelijk schone was voor de horecasector, en vanwege het mooie weer wat er aan komt draaien de machines op volle toeren. Dagelijks worden er 400 karren wasgoed verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lakens, handdoeken, beddengoed en rolhanddoeken voor de toiletten. Je kunt op verschillende afdelingen aan de slag. De werkzaamheden zijn op iedere afdeling weer anders. Hierbij kun je denken aan het insteken van de handdoeken, theedoeken, gastendoeken en kussenslopen in de machines, het ophangen van wasgoed voordat het de machine in gaat maar ook het inpakken van het wasgoed. Alles word machinaal gestreken en gevouwen, maar zonder jou doet de machine niks! Dit moet natuurlijk allemaal hygiënisch gebeuren, dus jij houdt je aan de strikte regels. 

De werktijden zijn van 06:00 tot 16:00 en bij voorkeur werk je 4 dagen in de week. Echter hebben we ook een parttime vacature open staan voor 3 dagen in de week. Deze functie is tijdelijk tot en met circa oktober, maar bij goed functioneren zijn er mogelijkheden om jaarrond te blijven werken. Wacht niet langer en maak kennis met ons team bij Blycolin!


Functie eisen
  • Fulltime beschikbaarheid voor 36 uur in 4 dagen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Bereidheid om vroeg te starten (werktijden van 06:00 tot 16:00);
  • In ieder geval woensdag en vrijdag beschikbaar;
  • Tijdens de zomervakantie volledig beschikbaar; het is niet mogelijk om vrij te nemen in week 30 t/m 36. (mocht je al iets geboekt hebben kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken.)
Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij Blycolin. Deze grote wasserij is voornamelijk actief in de horecasector en draagt dus graag bij aan een schone en smetteloze beleving. Het bedrijf is daarnaast erg flexibel naar haar medewerkers, dus in overleg is er veel mogelijk. Je komt terecht in een team met tientallen collega's van verschillende leeftijden. De Friese nuchterheid binnen het team is niet te missen en alle collega's zetten graag samen de schouders eronder. Voeg daar de afwisseling tussen afdelingen en de gezelligheid op de werkvloer aan toe en jij gaat elke dag met plezier naar je werk.


Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie waarin je aan de slag kunt van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 13,42 bruto per uur. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van €0,15 per km enkele reis, tot 80 km per dag.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Productiemedewerker? Solliciteer dan voor 1 Juni Heb je nog vragen over de vacature 'Productiemedewerker Blycolin'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in