+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bolsward.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker fulltime Bolsward

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 19,46 p/u

Vacature in het kort

Hou je van een schone en opgeruimde omgeving? Dan is werken als productiemedewerker bij Elis echt iets voor jou! Je gaat aan de slag in een team met leuke collega's. Je werk is afwisselend en je kunt zelf kiezen wanneer je werkt. Je weekend is altijd vrij! Je zorgt voor schone was, vouwt en verpakt het. Een gezellig team en de kans om extra geld te verdienen door nieuwe collega's aan te brengen, maken deze baan extra leuk. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Hey jij! Kleine wasjes, grote wasjes, alles lekker schoon en opgeruimd. Word jij daar net zo blij van als ik? Ga dan aan de slag als productiemedewerker bij Elis in Bolsward. Ga flexibel aan het werk mét een salaris tot wel € 19,46. Lees gauw verder wat Elis jou nog meer te bieden heeft!

Wat bieden wij jou
  • Een lekker salaris van € 13,42
  • Een heerlijke schone werkomgeving
  • Met toeslagen tot wel € 19,46 verdienen. WOW!
  • Een baan voor langere tijd
  • Afwisselende werkzaamheden met flexibele uren
  • Genoeg werkplezier met gezellige collega's
Wie ben jij

Klinkt nu al als een topbaan toch? Naast dat jij van aanpakken houdt, is het als productiemedewerker belangrijk dat:

  • Je flexibel inzetbaar bent van maandag tot en met vrijdag
  • Je eigen vervoer hebt om in Bolsward te komen
  • Je de Nederlandse taal goed beheerst
Wat ga je doen

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat ga je nu precies doen? Als productiemedewerker bij Elis kun je terecht komen op verschillende afdelingen. Op de ene afdeling sorteer je alle binnengekomen (schone) was. Op de andere afdeling vouw je de was. Vervolgens verpak je de was op de juiste manier. Op lijn 3 ga jij aan de slag met de was zodra het uit de wasmachine komt. Hierbij zorg jij ervoor dat de was gedroogd, gevouwen en verpakt wordt. Daarna leg je de kleding in kisten om verstuurd te worden naar de klant! Een hele waslijn aan taken dus, maar dat maakt het nu juist zo leuk! De werktijden liggen tussen 06:00 en 22:00. Hiertussen liggen de diensten, lekker veel afwisseling zeg! Dus ben jij vanaf 06:00 beschikbaar, dan ben jij de topper die wij zoeken. Het weekend ben je trouwens sowieso vrij!

Waar ga je werken

In ieder geval in een heerlijke schone omgeving! Hoe lekker is dat? Daarnaast kom je als productiemedewerker terecht in een gezellig en warm team. Je voelt je er meteen thuis! Je werkt veel samen met je collega’s en zij staan altijd voor je klaar. Wist je dat Elis vestigingen heeft in 17 Europese landen? Hoe gaaf is het om in zo’n bekend bedrijf te mogen werken?! Draag jij nóg meer leuke collega's aan bij Elis? Sleep dan tot wel € 1000 binnen!

Sollicitatie

Kun jij na het lezen van de vacature ook niet wachten om te beginnen als productiemedewerker bij Elis? Solliciteer dan direct met de knop hieronder! Via de bevestigingsmail plan je gemakkelijk een belafspraak met mij in. Hoe geweldig is dat? Ik sta te popelen om met je te praten! ☎️ Heb je toch nog vragen? Geen probleem, ik sta voor je klaar. Mijn gegevens staan hieronder.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in