+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Projectleider Construction Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m

Vacatureomschrijving

Nederland loopt voorop als het gaat om elektrisch rijden. Nergens anders in Europa staan zo veel laadpalen zo dicht bij elkaar. En toch is er meer nodig. Veel meer. Help jij mee?

Graag, vertel verder…

De oude en de nieuwe wereld samenbrengen. Dat is de grote uitdaging. Stel je maar eens voor: duizenden tankstations met dure benzinepompen, ingewikkelde elektrische installaties, luchtpompsystemen, autowasstraten en nog veel meer. En nu moeten daar ook nog eens laadpalen bij.

Als één van de grootste technische dienstverleners voor tankstations en laadpalen ter wereld, wordt deze organisatie elke dag opnieuw uitgedaagd. Ze pakken de meest complexe projecten op en verzorgen niet alleen de installatie, maar ook de keuring en het onderhoud. Bovendien ontwikkelen ze zelf slimme oplossingen om zo veel mogelijk systemen met elkaar te integreren en zowel de pomphouder als gebruiker nog verder te ontzorgen.

Nice, wat kan ik doen?

Als Projectleider Construction ben je de spil in het web voor uitdagende projecten die draaien om het bouwen, renoveren en onderhouden van tankstations, garages, autowasbedrijven en laadvoorzieningen. Jouw rol begint met het grondig inventariseren van de wensen van de opdrachtgever, waarbij je hen deskundig adviseert. Op basis hiervan smeed je een helder plan of een aantrekkelijke offerte, waarbij je nauwkeurig de relevante procedures en instructies volgt. Je bent verantwoordelijk voor de calculaties, werktekeningen en alle details die het project tot leven brengen. In deze rol ben je niet alleen een 'spin in het web,' maar ook een bruggenbouwer tussen opdrachtgever, ontwerper en uitvoerder. Je hebt het hele (ver)bouwproces in de vingers en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen naadloos samenwerken. Het is een rol vol uitdagingen en afwisseling!

Klinkt goed, wat is er nodig van mij?

Jij hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding in de richting van bouwkunde en zo’n twee tot vier jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je kunt daarnaast uitstekend uit de voeten met AutoCAD. Ook sta je bekend om je vlotte babbel, communicatieve vaardigheden en flexibiliteit. En bovendien heb je naast de Nederlandse taal, de Engelse taal uitstekend onder de knie.

Dubbel check. Maar ga ik erop vooruit?

Dat is wel de bedoeling. Je ontvangt namelijk een maandsalaris tussen de €4.000,- en €5.500,-. Ben je toe aan een zonvakantie of een lekker drankje op de skipiste? Geen probleem, hiervoor krijg je genoeg vakantiedagen. Ook bieden ze je uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven bouwen aan je carrière en de (groene) toekomst. Twijfel niet en solliciteer nu. We nemen snel contact met je op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in