+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Adviseur Hypotheken Beheer Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Namens een onafhankelijk financieel advieskantoor (gevestigd in de regio Alblasserwaard / Drechtsteden) komt Kraai Recruitment graag in contact met een Financieel Adviseur Hypotheken Beheer. Een ondernemende aanpakker die de afdeling Hypotheken mede vorm wil geven.
 
De afdeling Hypotheken van deze club is op dit moment nog relatief klein; interne wijzigingen en een actieve marktbenadering zullen echter voor een aanwas van nieuwe relaties zorgen. Neem daarbij het beheer van de ± 5.500 bestaande klanten en je hebt een dagtaak aan de advisering.
 
De nieuw ingezette lijn begint al behoorlijk vorm te krijgen, maar er valt nog meer dan voldoende in de melk te brokkelen. Dus met jouw ideeën en inzet kan deze afdeling nog mede vorm worden gegeven.
 

Spreekt dit je aan? Lees dan vooral verder over je andere taken en kijk of je past bij de cultuur van deze collegiale organisatie.



Gevraagd

Jouw advieskwaliteiten weet je uitstekend te combineren met commercie; je weet dat je voorstel moet worden omgezet in een overeenkomst, maar dat gaat je van nature goed af. Populair gezegd: je hebt de gunfactor.

Wat minstens zo belangrijk is, is het feit dat jij de weg weet in hypothekenland. Het bestand aan bestaande relaties is groot en moet worden beheerd. Maar voordat het zover is, neem jij de organisatie bij de hand om structuur en overzicht in het geheel aan te brengen.

Samenwerken gaat je gemakkelijk af; hierbij neem je verantwoording en toon je initiatief. Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk). Je stelt je dienstverlenend op, je werkt zelfstandig en nauwkeurig en je bent proactief.

Ervaring als Hypotheek- en (eventueel) Assurantieadviseur is vereist. Je bent in het bezit van de juiste WFT’s, waarbij het WFT Schade Particulier zeer gewenst is.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Niet alleen jouw dagelijkse werkzaamheden zijn afwisselend en divers, dat geldt ook voor je (ruim 20) collega’s. Je komt te werken in een boeiende en veelzijdige functie met goede doorgroeimogelijkheden binnen een vernieuwende en groeiende organisatie.

Naast een goede salariëring tussen € 3.500,- en € 4.000,- (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mag je bijvoorbeeld rekenen op een volledige vergoeding van studie en examens voor je vakdiploma’s.


Is dit jouw nieuwe functie?

Heb jij het in je om de afdeling Hypotheken mede vorm te geven? En kun jij dit combineren met het geven van een gedegen financieel advies aan nieuwe relaties? Bruis jij van de ideeën om de portefeuille bestaande relaties met marketingacties te bewerken? 

Dan kom ik graag met jou in contact.
Discretie is daarbij uiteraard gegarandeerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in