+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Medewerker Servicedesk DIAS Assurantie en Hypotheken Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DIAS Software

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wie zijn wij?

DIAS Software is marktleider met software voor financieel adviseurs. Wij maken met zo’n 40 ondernemende en enthousiaste collega’s software voor verzekerings- en hypotheekadviseurs en zijn al ruim 40 jaar marktleider in onze markt. Sinds de afsplitsing van UNIT4 in 2019 hebben we een nieuwe weg ingeslagen. We zijn momenteel onze waardepropositie voor de markt van verzekerings- en hypotheekadviseurs enorm aan het versterken en hebben grote ambities voor groei.



Gevraagd

Wat ga je doen als Medewerker Servicedesk?

Jij bent samen met je collega’s van de afdeling Servicedesk verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende meldingen van onze klanten via de telefoon en ons klantenportaal en voor het testen van onze software. Waar nodig werk je samen met je collega’s, softwareontwikkelaars en consultants, om problemen in onze software te constateren en op te lossen. Je signaleert veel voorkomende vragen en knelpunten en draagt hiervoor oplossingen aan. Je ziet ook kansen om de klant op de hoogte te brengen van onze diensten en andere producten.
Je maakt onderdeel uit van een sterk en hecht team met veel ervaring dat met en voor elkaar en de klant werkt. Je collega’s zijn Michel, Stephen, Ed, Leon, Marco, Lamia en Evert.
Samen met hen zorg je voor support op het gebied van gebruikersvragen en het testen van updates van onze software. Je ondersteunt ons softwareplatform DIAS EEN en alle bijbehorende producten.

Wie ben jij?

Als Servicedesk Medewerker ben je communicatief vaardig en servicegericht. Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en enige jaren werkervaring. Het stellen van prioriteiten is voor jou een tweede natuur. Je hebt affiniteit met software en hebt bij voorkeur ervaring met financieel advies, hypotheken en verzekeringen. Je krijgt energie van het doorgronden en beantwoorden van complexe vraagstukken van klanten en je vindt het een uitdaging om de juiste oplossingen te vinden.
Je vindt het leuk om mee te denken over hoe we onze software steeds verder kunnen verbeteren. Samen zorgen we dat onze klanten tevreden zijn en blijven.
Heb je niet de benodigde kennis ervaring, maar ben je wel heel enthousiast over deze vacature én leergierig? Dan horen we uiteraard ook graag van je.

Uren

40 uur
minimaal 32 uren

Salaris

minimum € 2600,-.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in